Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Fabrikanten
Het schijnt de warmste zomer in tijden te worden en, met de aangekondigde versoepelingen van de maatregelen, ziet het ernaar uit dat deze niet heel anders gaat zijn dan we gewend zijn. Mocht je dit jaar de buitenlandse vakantie even overslaan, hoeft dit niet te betekenen dat de hele zomer in het water valt. Integendeel, er zijn genoeg dingen te beleven en zien in ons kikkerlandje.

Bezoek een pretpark of dierentuin

De parken zijn eindelijk weer open en ze zijn maar wat blij om weer bezoekers te mogen ontvangen! Uiteraard is een bezoek aan een pretpark of dierentuin geheel veilig én nog steeds net zo leuk. Het perfecte dagje uit wanneer het niet warm genoeg is voor het strand, maar wel zonnig genoeg om de hele dag buiten te zijn. En daarnaast is de dierentuin vaak ingericht op de verschillende werelddelen, dus ben je binnen één dag de hele wereld over gereisd: hoezo geen vakantie in het buitenland?

Weekendje weg met z'n twee

Na deze quarantaine waarin we veel thuis bleven (met de kinderen), is het best lekker om er even tussenuit te gaan met z'n tweeën. Gelukkig kan dat nog! Genoeg leuke plekken in Nederland die ontdekt moeten worden en daar is deze zomer het perfecte moment voor. Nog nooit op de Veluwe geweest? Boek dat hutje op de hei. Echt even toe aan de geur van de zee en het geluid van meeuwen om je heen? Gun jezelf een weekend aan het strand. Ondanks dat je niet ver van huis bent, geeft een andere omgeving al gelijk een vakantiegevoel.

Op vakantie

De mogelijkheden voor een zomer in Nederland zijn oneindig! Even uitwaaien aan het strand of een weekendje weg met z’n tweeën. Ons land bezit tal van vakantieparken, geschikt voor jong en oud. De parken hebben genoeg faciliteiten om ervoor te zorgen dat jij het gevoel hebt op vakantie te zijn. Ga bijvoorbeeld zwemmen, huur fietsen of verken de omgeving te voet. Kies wel voor een plek waar je nog nooit bent geweest voor het ultieme vakantiegevoel.

Voor de extreem warme of regenachtige dagen 

Stapje voor stapje mogen er weer evenementen gehouden worden en dat is goed nieuws voor de entertainment industrie. Het maakt nu bijvoorbeeld niet meer uit hoe veel mensen er in één ruimte zijn, zolang er maar 1,5 meter afstand gehouden kan worden én iedereen een vaste zitplaats krijgt. De theaters zijn al druk in de weer om publiek te kunnen ontvangen, zodat wij weer kunnen genieten van shows. Ook de bioscoop is een goede optie voor het geval je de hitte of regen wilt ontvluchten.

Geïnspireerd geraakt? Bekijk dan hier onze deals voor een vakantie (in eigen land) en uitjes met veel voordeel. Houd onze shop in de gaten, want het assortiment wordt elke week uitgebreid!