Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Dwars door Nationaal Park de Biesbosch op een verwarmd schip!
Deze twee uur durende rondvaart in de Biesbosch is een echte beleving! De rondvaartboten zijn speciaal gebouwd om vaartochten door dit gebied te maken. De comfortabele boten zijn verwarmd en uitgerust met een toilet, bar en geluidsinstallatie. Zo zijn alle rondvaarten, in ieder jaargetijde, een uitstekend uitje voor jouw gezelschap. Alle rondvaartboten zijn voorzien van een groot panoramadek, waardoor je kunt genieten van een wijds uitzicht van de Biesbosch.

Vertrektijden van de rondvaart
Ieder weekend en tijdens schoolvakanties vertrekt de twee uur durende rondvaart één of meerdere keren per dag vanaf het vertrekpunt in Drimmelen. De afvaarttijd kan per dag verschillen en staat in de vaaragenda op: www.zilvermeeuw.nl/agenda duidelijk per datum aangegeven. De boot wacht niet, dus het is zeker aan te raden om op tijd te vertrekken!

De Biesbosch is een nat gebied of wetland, waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden. Hiervan vormt de Brabantse Biesbosch het grootste gedeelte van de Biesbosch. Het ligt tussen de Nieuwe Merwede, de Amer en het Land van Heusden en Altena. Dit bijzondere natuurgebied is één van de meest ongerepte gebieden van Nederland, waar je nog vele dieren kunt zien. De schipper zal je tijdens de rondvaart door de Biesbosch dan ook het één en ander vertellen over het natuurgebied.

LET OP: je koopt een ticket via onze webwinkel, maar je reserveert je ticket via: www.zilvermeeuw.nl/agenda

Vergeet je ticket niet mee te nemen op de dag van de aftocht!

;

Praktische informatie

Zilvermeeuw rondvaart

Locatie
Biesboschweg 2
4924 BB Drimmelen
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn tot en met 31 december 2019 geldig