Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
70% KORTING Vanaf €14,99
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Met zeshoekige foto's vrolijk je heel makkelijk je muur op! Zo maak je een collage van een mooie gebeurtenis, dag of vakantie.
Prijzen zijn exclusief €5,95 verzendkosten per voucher. Accessoires zijn niet inbegrepen. Na bestelling bij Fotoproducten is de levertijd 5-6 werkdagen.

Hexagon

Foto’s in de vorm van een zeshoek zijn op dit moment de trend voor je muur. Je kunt nu zelf gemakkelijk je eigen collage voor aan de muur maken. Zo hoef je niet te kiezen welke mooie herinnering er aan je muur komt, maar kun je ze allemaal combineren.

Dit krijg je:

- 4, 6 of 10 Muchopix hexagons (zeshoeken)
- Formaat: 17x15 cm, 22x19 cm of 23x27 cm

Bij de zeshoeken zit ook een handig ophangsysteem, zodat je muur niet beschadigd wordt. Wil je meer hexagons of hexagons van een groter formaat? Dan kun je dit aangeven bij het uploaden van je foto’s. De extra kosten hiervoor zijn niet bij deze voucher inbegrepen. In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij Fotoproducten je foto’s kunt opmaken en bestellen. Meer informatie over het bestelproces? Klik dan hierGekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021. 

;

Handig om te weten

Hoe werkt het?

Stap 1: je koopt bij ons je voucher.
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij Fotoproducten aan de slag met je foto(‘s) voor op de hexagons. De website link staat op je voucher.
Stap 3: upload je foto/ontwer.
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in.

70% KORTING
Vanaf
€55,
80
€14,
99