Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Fabrikanten
Renée van Wegberg ontving tijdens het Musical Awards Gala 2020 een Musical Award voor haar vrouwelijke hoofdrol in Fun Home. Wil je haar én grote musicalsterren zoals Stanley Burleson en René van Kooten zelf ontmoeten? Kom dan op 23 maart naar het Beatrix Theater in Utrecht.

Woensdag (22 januari jl.) zagen bijna een miljoen mensen hoe de Musical Awards werden uitgereikt in RAI Theater, Amsterdam. De grote winnaar van de avond is David Bowie’s Lazarus. De musical sleepte maar liefst vier prijzen in de wacht. Lazarus kreeg een Award voor beste grote musical, beste mannelijke hoofdrol, beste regie én beste vormgeving. De grote AD Publieksprijs is voor Anastasia. Renée van Wegberg ontving een Musical Award voor haar vrouwelijke hoofdrol in Fun Home.

Wil je Renée Wegberg én andere grote musicalsterren zoals Stanley Burleson en René van Kooten zelf ontmoeten? Kom dan op 23 maart naar het Beatrix Theater in Utrecht. Tijdens de unieke concertshow ‘A Night Between The Stars’ geven zeven musicalsterren je een exclusief kijkje in hun leven, zingen ze – samen met een live band – de sterren van de hemel en heb je de mogelijkheid om de sterren een vraag te stellen én met hen op de foto te gaan. Tickets zijn verkrijgbaar via de aanbieding onderaan deze pagina. OP = OP!

Winnaars Musical Awards 2020
Beste Vrouwelijke Hoofdrol - Renée van Wegberg
Beste Mannelijke Hoofdrol - Pieter Embrechts
Beste Grote Musical – Lazarus
Beste Kleine Musical – Fun Home
Beste Regie – Ivo van Hove
Beste vormgeving toneelbeeld – Jan Versweyveld
Beste Choreografie – Peggy Hickey
Beste Script/Liedteksten/Vertaling – Jurrian van Dongen
Beste Muziek – Fons Merkies
Beste Vrouwelijke bijrol – Gerrie van der Klei
Beste Mannelijke Bijrol – Dennis Willikens
Aanstormend Talent – Dominique de Bont