Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Wintercircus Utrecht

35% korting Vanaf €21,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Grootste kerstcircus van Nederland beleeft comeback bij Jaarbeurs. Zie wereldsterren schitteren!
De beschikbaarheid is afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.

Een show die alle voorgaande edities overtreft
Spectaculair. Zo laat de nieuwe show van Wintercircus Utrecht zich het beste omschrijven. Van 21 december tot en met 5 januari beleeft deze familieshow zijn comeback bij de Jaarbeurs. Na twee jaar afwezigheid komt Wintercircus Utrecht nu terug met een show die alle voorgaande edities overtreft. Onder meer luchtacrobaten, stunts op een ‘Rad des Doods’ en natuurlijk clowns zorgen voor ruim twee uur spektakel. Uitsluitend internationaal bekroonde acts treden op in de piste van Wintercircus Utrecht. Een luxueuze en volledig in kerstsfeer gedecoreerde theatertent maakt de beleving compleet. Mis het niet en reserveer snel tickets voor de ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie!

Unieke acts uit alle delen van de wereld
Spraakmakende acts spelen de hoofdrol bij de komende editie van Wintercircus Utrecht. In alle delen van de wereld hebben de producenten gezocht naar unieke acts die exclusief voor deze familieshow naar Nederland komen. Troupe Danger is daar een goed voorbeeld van. Deze acrobaten tarten de zwaartekracht op het ‘Rad des Doods’. Minstens zo spectaculair is een luchtnummer dat de naam ‘cloud swing’ draagt. Bij deze discipline wordt een horizontaal koord op acht meter boven de piste gehangen. Bij Wintercircus Utrecht tekent de Engelse acrobate Mascha voor misschien wel de spectaculairste versie ooit van deze act.  Eveneens met ingehouden adem kijkt het publiek naar acrobaten op de hoge draad. Op een flinterdunne staalkabel vertonen ze de meest verbazingwekkend tricks. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor humor in de nieuwe voorstelling. Met Edy uit Zuid-Amerika biedt Wintercircus Utrecht nu één van de beste circus comedians wereldwijd aan het Nederlandse publiek. Natuurlijk biedt Wintercircus Utrecht meer dan alleen maar sensatie en humor. De Engelse acrobate Julia zorgt met haar sensuele luchtnummer voor intieme momenten in de theatertent van Wintercircus Utrecht. Bijzondere vermelding verdient tot slot nog het Duo Suscha uit Rusland met hun rollerskate act. Op een zeer klein rond plateau draaien beide artiesten in een onnavolgbaar hoog tempo hun rondes. Daarbij vertonen ze een reeks sensationele en zeer gevaarlijke tricks.

;

Praktische informatie

Wintercircus Utrecht

Locatie 
Jaarbeurs Tentencomplex P2
Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving

Speeldata
Zaterdag 21 december om 11.30 en 15.00 uur
Zondag 22 december om 11.30 en 15.00 uur
Maandag 23 december om 11.30 en 15.00 uur
Dinsdag 24 december om 11.00 en 14.00 uur
Vrijdag 27 december om 11.30 en 15.00 uur
Zaterdag 28 december om 11.30, 15.00 en 19.30 uur
Zondag 29 december om 11.30 en 15.00 uur
Maandag 30 december om 11.30 en 15.00 uur
Woensdag 1 januari om 14.00 uur
Donderdag 2 januari om 11.30 en 15.00 uur
Vrijdag 3 januari om 11.30 en 15.00 uur
Zaterdag 4 januari om 15.00 en 19.30 uur
Zondag 5 januari om 11.30 en 15.00 uur

35% korting
Vanaf
€21,
00