Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Samen wijn proeven en het museum bezoeken!
Samen wijnproeven op een unieke locatie in het Nederlands Wijnmuseum in Arnhem. Onder leiding van een wijndeskundige leer je de kunst van het wijnproeven en geniet je van een vijftal heerlijke wijnen. Na de proeverij brengen je natuurlijk een bezoek aan de kelders en het wijnmuseum.

Waan je voor heel even op een château in Bordeaux
Ben jij een echte wijnliefhebber? Dan is dit de plaats waar je minstens een keer in jeleven moet zijn geweest. Je wordt ontvangen met koffie of thee waarna je een uitgebreide rondleiding en proeverij krijgt bij een van de oudste wijnhuizen die Nederland rijk is. Het wijnhuis beschikt over de grootste wijnkelders van Nederland. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf uit het begin van de 20e eeuw. Je waant je hier als het ware op het terrein van een schattig château in Bordeaux. Het is een klein stukje Frankrijk nabij de Nederlandse Rijn.

Wijnkelders en proeverij
Een rondgang voert je door imposante kelders, langs rijen eiken fusten die naast blinkende roestvrijstalen tanks in de moderne wijnbottelarij liggen. Tijdens de kelderwandeling is het indrukwekkend te zien hoe de honderdduizenden flessen in het donker in alle rust rijpen, tot van hun inhoud optimaal genoten kan worden. Na de rondleiding is er een proeverij van vijf wijnen met kaas en stokbrood, waarbij ook de kunst van het proeven uitgebreid besproken wordt. Na afloop krijg je een kernelsmes en een wijnboekje mee. Het geheel duurt ongeveer drie uur.

Bestel nu jouw voucher voor een onvergetelijke middag, want op=op! De voucher is geldig voor 2 personen.

;

Praktische informatie

Wijn proeven

Locatie
Velperweg 23
6824 BC Arnhem
Bekijk de routebeschrijving

Beschikbaarheid
Zaterdagen

Duur
3 uur

LET OP: je ontvangt binnen 1 à 2 werkdagen jouw voucher waarmee je jouw reservering compleet kunt maken.