Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

De megamusical -  met daarin de grootste Queen hits aller tijden - komt naar Nederland en is spectaculairder dan ooit! 
Speciaal voor Nederland wordt ‘We Will Rock You’ in de meest sensationeelste versie aller tijden geproduceerd. Geniet van nummers als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Killer Queen’ en vanzelfsprekend ‘We Will Rock You’.

Fenomenaal eerbetoon aan Queen
'We Will Rock You’ is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Het verhaal, dat geschreven werd door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin live muziek en muziekinstrumenten verboden zijn. De jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtige bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit!

Amerikaanse superster maakt musicaldebuut als Killer Queen
Voor de Amerikaanse superster Anastacia is haar rol als Killer Queen in ‘We Will Rock You’ een droom die uit komt. De zangeres behoort tot de grootste sterren ter wereld. Ze stond in 2005 met de originele Queen op het podium tijdens een concert in Zuid-Afrika en vertolkt nog altijd met enige regelmaat het repertoire van de band. De rol van Killer Queen in ‘We Will Rock You’ is haar dan ook op het lijf geschreven. In MartiniPlaza Groningen speelt Tia Architto de hoofdrol in de rockmusical. De zangeres behoort tot de grootste musicalsterren ter wereld en is een begenadigde vertolkster van het Queen repertoire. Ze schitterde onder meer in ‘The Sound of Music’, ‘Sister Act’ en ‘Hairspray’.

Bestel nu snel jouw tickets!

;

Praktische informatie

Data en locaties

Chassé Theater, Breda
Speeldata:
12 februari tot en met 16 februari 2020

Klik hier voor meer informatie

Handig om te weten

Locaties

Chassé Theater, Breda
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda