Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

West Ham United vs Watford FC

(Tijdelijk) niet beschikbaar

I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the sky...
They fly so high, nearly reach the sky. West Ham United kan altijd rekenen op de volle support van zijn supporters. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt de toon gezet met het traditionele lied I’m Forever Blowing Bubbles, een uniek fenomeen waar je zeker eens bij moet zijn. Op 2 mei krijg je de kans als de spelers van David Moyes in het London Stadium aantreden tegen Watford. Een kraker onderin waarbij tijdens een van de laatste speelronden mogelijk degradatie op het spel staat. Bij de uitploeg speelt de Nederlander Darryl Janmaat als rechtsback. Bezoek West Ham vs Watford tijdens een 3-daagse voetbalreis. Deze 3-daagse voetbalreis bestaat uit de wedstrijdkaart, een hotel en vlucht. Profiteer nu van deze speciale aanbieding!

Deze voetbalreis naar West Ham United vs Watford FC bestaat uit:
- 3-daagse reis inclusief vlucht (luchthaven te kiezen tijdens verzilveren voucher), hotel en wedstrijdkaart
- 3* hotel in hartje Londen, inclusief ontbijt
- Zitplaatsen in het stadion, incl. wedstrijdboekje en lounge toegang, half-time drinks en Official Club Level Hospitality seats
- Official Hospitality tickets West Ham United
- SGR- Reisgarantie
- Pakketprijs: vanaf €429,- p.p.

BESTEL NU JOUW VOUCHER VOOR €429! Deze voucher is te verzilveren bij Equipo Voetbalreizen via de vouchercode en link op jouw voucher.

;

Praktische informatie

Voetbalreis West Ham United - Watford FC (2 t/m 4 april)

West Ham United - Watford FC
2 t/m 4 april 2020: €429,- 

Wedstrijd tickets worden als E-tickets verstuurd 48 uur voor de wedstrijd, klant kan E-tickets bij stadion laten zien op mobiele telefoon of printen in het hotel. Bij alle reizen is handbagage inbegrepen, afmeting volgens richtlijnen luchtvaartmaatschappij. Reizen zijn exclusief reis/annuleringsverzekering.