Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Real Madrid vs FC Barcelona

(Tijdelijk) niet beschikbaar

De wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid wordt gezien als de grootste voetbalwedstrijd ter wereld. De eerste ontmoeting tussen de 2 Spaanse grootmachten was in 1902. Deze wedstrijd vond plaats op een toernooi georganiseerd door Real Madrid (in die tijd nog Madrid FC). Barcelona versloeg Real met 3-1 maar verloor het toernooi uiteindelijk van Baskische club Vizcaya. De eerste ontmoeting in de Primera División was in 1929, Real Madrid kwam op bezoek in Catalonië en won 1-2. Sinds de jaren 30 wordt FC Barcelona gezien als een symbool voor Catalonië. El Clásico is ook niet zomaar een voetbalwedstrijd. Dit komt door de voortdurende politieke strijd tussen de Catalanen en de Centrale regering (gevestigd in Madrid). De Catalanen willen onafhankelijkheid maar de Spaanse regering staat dit niet toe.

Deze 3-daagse voetbalreis bestaat uit de wedstrijdkaart, een hotel en vlucht. Profiteer nu van deze speciale aanbieding, exclusief voor jou als lezer!

Deze voetbalreis naar Real Madrid – FC Barcelona bestaat uit:
- 3-daagse reis inclusief vlucht (luchthaven te kiezen tijdens verzilveren voucher), hotel en wedstrijdkaart
- 3* hotel in hartje Madrid, inclusief ontbijt
- Zitplaatsen in het stadion
- Unieke reis voor AD-lezers/abonnees uitgevoerd door Equipo Voetbalreizen
- Official tickets Real Madrid – FC Barcelona
- SGR-Reisgarantie
- Pakketprijs: €779,-

BESTEL NU JOUW VOUCHER VOOR €779! Deze voucher is te verzilveren bij Equipo Voetbalreizen via de vouchercode en link op jouw voucher.

;

Praktische informatie

Voetbalreis Real Madrid - FC Barcelona (29 febr t/m 02 mrt 2020)

Real Madrid - FC Barcelona
29 februari t/m 2 maart 2020: €779,- p.p.
Wedstrijd tickets worden als E-tickets verstuurd 48 uur voor de wedstrijd, klant kan E-tickets bij stadion laten zien op mobiele telefoon of uitprinten in het hotel. Bij alle reizen is handbagage inbegrepen, afmeting volgens richtlijnen luchtvaartmaatschappij. Reizen zijn exclusief reis/annuleringsverzekering.