Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Manchester United vs Southampton

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Een legende vs de underdog
OId Trafford heeft wereldwijd een legendarische status. In het grootste stadion van de Premier League hebben grote sterren gespeeld als Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney en tegenwoordig Paul Pogba. The Red Devils wachten al een tijdje op de volgende titel in de Premier League, maar bij een bezoek aan de club mag je voetbal op hoog niveau verwachten. De tegenstander in deze wedstrijd is Southampton, waar Virgil van Dijk en Ronald Koeman in het verleden werkten. De club uit het zuiden van Engeland speelt onder de Oostenrijkse coach Ralph Hasenhüttl in de middenmoot van de Premier League. Tegen Manchester United is het dan ook de underdog. Deze 3-daagse voetbalreis naar Manchester bestaat uit de wedstrijdkaart, een hotel en vlucht. Profiteer nu van deze speciale aanbieding!

Deze voetbalreis naar Manchester United vs Southampton bestaat uit:
- 3-daagse reis inclusief vlucht (luchthaven te kiezen tijdens verzilveren voucher), hotel en wedstrijdkaart
- Retourvlucht van en naar Nederland
- 3* hotel in hartje Manchester, inclusief ontbijt
- Hospitality zitplaatsen in het stadion
- SGR- Reisgarantie
- Pakketprijs: €349,-

BESTEL NU JOUW VOUCHER VOOR €349! Deze voucher is te verzilveren bij Equipo Voetbalreizen via de vouchercode en link op jouw voucher.

;

Praktische informatie

Voetbalreis Manchester United - Southampton (25 t/m 27 april)

Manchester United - Southampton
25 t/m 27 april 2020: €349,- p.p.

Wedstrijd tickets worden als E-tickets verstuurd 48 uur voor de wedstrijd, klant kan E-tickets bij stadion laten zien op mobiele telefoon of printen in het hotel. Bij alle reizen is handbagage inbegrepen, afmeting volgens richtlijnen luchtvaartmaatschappij. Reizen zijn exclusief reis/annuleringsverzekering.