Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

FC Barcelona vs Atletico Madrid

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Strijd tussen twee rivalen
Een voetbalwedstrijd FC Barcelona vs. Atlético Madrid is misschien minder intens dan de El Clásico en de Madrid Derby. Toch zijn de twee Spaanse grootmachten op sportieve gronden wel echte rivalen. De afgelopen jaren zijn Los Colchoneros één van de weinige clubs die het Real Madrid en FC Barcelona lastig maken in de strijd om de titel in de Primera División. De wedstrijd op 14 oktober 2017 was daar een voorbeeld van. In het nieuwe stadion van Atlético Madrid eindigde de wedstrijd in 1-1. Met een voetbalreis naar FC Barcelona vs. Atlético Madrid ben jij dus verzekerd van een topper in Camp Nou! Deze 3-daagse voetbalreis bestaat uit de wedstrijdkaart, een hotel en vlucht. Profiteer nu van deze speciale aanbieding, exclusief voor jou als lezer!

Deze voetbalreis naar FC Barcelona vs. Atlético Madrid bestaat uit:
- 3-daagse reis inclusief vlucht, hotel en wedstrijdkaart
- 3* hotel in hartje Barcelona, inclusief ontbijt
- Zitplaatsen in het stadion
- Officiële tickets FC Barcelona – Atlético Madrid
- SGR- Reisgarantie
- Pakketprijs: €699 ,-

BESTEL NU JOUW VOUCHER VOOR €699! Deze voucher is te verzilveren bij Equipo Voetbalreizen via de vouchercode en link op jouw voucher.

;

Praktische informatie

Voetbalreis FC Barcelona vs Atlético Madrid (25 t/m 27 apr 2020)

FC Barcelona - Atlético Madrid
25 t/m 27 april 2020: €699,- p.p.

Wedstrijd tickets worden als E-tickets verstuurd 48 uur voor de wedstrijd, klant kan E-tickets bij stadion laten zien op mobiele telefoon of uitprinten in het hotel. Bij alle reizen is handbagage inbegrepen, afmeting volgens richtlijnen luchtvaartmaatschappij. Reizen zijn exclusief reis/annuleringsverzekering.