Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

AC Milan vs Bologna FC

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Ibrahimović in actie
Heb je Zlatan Ibrahimović altijd al in levende lijve in actie willen zien? De wedstrijden van AC Milan dit seizoen zijn mogelijk je laatste kansen. De 38-jarige Zweed is terug bij de Italiaanse grootmacht en speelt waarschijnlijk zijn laatste half jaar op topniveau. In zijn tweede wedstrijd tegen Genoa was Zlatan trefzeker en de fans van Milan hopen natuurlijk ook op een doelpunt tijdens deze wedstrijd tegen Bologna. Bij de tegenstander speelt een groepje Nederlanders. Stefano Denswil en Mitchell Dijk staan in de defensie van de middenmoter en Jordy Schouten heeft regelmatig een plek op het middenveld. Je kan ze op 26 april zien spelen in San Siro. Deze 3-daagse voetbalreis bestaat uit de wedstrijdkaart, een hotel en vlucht. Profiteer nu van deze speciale aanbieding!

Deze voetbalreis naar AC Milan vs Bologna FC bestaat uit:
- 3-daagse reis inclusief vlucht (luchthaven te kiezen tijdens verzilveren voucher), hotel en wedstrijdkaart
- Retourvlucht van en naar Nederland
- 3* hotel in hartje Milaan, inclusief ontbijt
- (Korte zijde) Zitplaatsen in het stadion
- Officiële tickets AC Milan
- SGR- Reisgarantie
- Pakketprijs: vanaf € 419,- p.p.

BESTEL NU JOUW VOUCHER VOOR €419! Deze voucher is te verzilveren bij Equipo Voetbalreizen via de vouchercode en link op jouw voucher.

;

Praktische informatie

Voetbalreis AC Milan - Bologna FC (25 t/m 27 april)

AC Milan - Bologna FC
25 t/m 27 april 2020: €419,- p.p.

Wedstrijd tickets worden als E-tickets verstuurd 48 uur voor de wedstrijd, klant kan E-tickets bij stadion laten zien op mobiele telefoon of printen in het hotel. Bij alle reizen is handbagage inbegrepen, afmeting volgens richtlijnen luchtvaartmaatschappij. Reizen zijn exclusief reis/annuleringsverzekering.