Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Fabrikanten
Op 21 juni a.s. is het Vaderdag! De dag dat je jouw vader, of andere bijzondere man in je leven, even extra in het zonnetje mag zetten. Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? We helpen je graag verder met onderstaande cadeauwijzer!

Voor de (digitale) lezer

Een goed boek is nooit verkeerd, vooral als je vader een echte boekenwurm is, want dan heb je aan boeken nooit genoeg! Van fictie tot non-fictie, biografie tot thrillers, het assortiment aan boeken en e-books is eindeloos. Groot voordeel van de e-books is dat je deze meteen in je mailbox hebt, handig voor als je op het laatste moment nog een cadeau moet regelen.

Een liefde voor eten

Maakt jouw vader altijd de lekkerste gerechten of koken jullie vaak samen? De recepten uit deze kookboeken zijn zeker de moeite waard om een keer te proberen. Voor de wijnliefhebber zijn het Super Supermarktwijnenboek en de wijnpakketten een hele goede tip!

Iets wat je samen kunt doen

Een cadeau hoeft niet altijd tastbaar te zijn. Soms is het ook leuk om er samen op uit te gaan en nieuwe herinneringen te maken, zodat je later kunt terugblikken op een onvergetelijke dag. Beleef één van onze experiences of ga een weekend weg.

De klassieker

Over herinneringen gesproken; vereeuwig jullie mooiste herinnering samen op bijvoorbeeld een mok, canvas doek of puzzel! Benieuwd naar alle fotoproducten? Kijk dan even hier.