Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

TREATMENTS® giftbox Deluxe incl. dagje wellness

59% KORTING €134,- €54,95
Incl. 2 wellness tickets Gratis verzending Verwennerij
Met deze TREATMENTS® giftbox maak je van je badkamer een heuse thuisspa en hoef je niet meer de deur uit om even zen te worden. Incl. tickets voor een dagje wellness voor 2 personen! De tickets zijn te verzilveren t/m 24 december 2021.
Afhankelijk van de beschikbaarheid in de resorts kan er een corona toeslag zijn, variërend van €0,00 tot €9,95. De TREATMENTS® giftbox wordt binnen 3 tot 5 werkdagen thuisbezorgd (prijs is incl. verzendkosten).

TREATMENTS® giftbox

Een weldaad voor lichaam en geest. Verwen jezelf of iemand anders met dit prachtige cadeau. Met deze TREATMENTS® giftbox met fijne TREATMENTS® producten maak je van je badkamer een heuse thuisspa en hoef je niet meer de deur uit om even zen te worden. Alle producten worden gemaakt met de beste, natuurlijke ingrediënten. Je hebt de keuze uit twee verschillende geuren. Nu te bestellen met 59% korting voor €54,95 incl. tickets voor een dagje wellness voor 2 personen! De dagentree wellnessvouchers zitten in de TREATMENTS® giftbox en zijn geldig t/m 24 december 2021.

Handhygiëne set + Dagje Wellness voor 2 personen

Als extraatje krijg je bovendien een handhygiëne set en een dagje wellness voor twee personen cadeau. De voucher voor het Dagje Wellness voor twee personen is geldig t/m 24 december 2021 en kan verzilverd worden bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België.

Verkrijgbaar in de geuren:

Uyuni
De hooggelegen zoutvlaktes uit Bolivia hebben een frisse maar ziltachtige geur. Treatments® heeft deze geur vertaald met verkwikkende topnoten uit eucalyptus en witte munt, met een vleugje limoen. Door lavendel, iris en verschillende houtachtige ondertonen ontstaat een verrassende combinatie van warmte en frisheid die je meevoert naar de indrukwekkende sfeer van de Salar de
Uyuni.

Mahayana
Eens per jaar staan de valleien in het Himalaya gebergte slechts een week in bloei. De kleine paarse bloementjes verspreiden een zoete lenteachtige geur. Treatments® heeft deze geur vertaald met onder ander de geur van lila hyacinten en de kruidige ondertonen van musk en sandelhout, die de mystieke lenteachtige geur uit Bhutan weergeven.

Inhoud pakket

Het pakket bestaat uit de volgende producten:
- Foaming shower gel 200ml
- Parfum d’ interieur 300 ml
- Bed & body mist 150 ml
- Body oil 150 ml
- Sea salt body scrub 450 gr
- Handwash foam 250 ml
- Handhygiëne lotion (75% alcohol)
- Dagje Wellness voor 2 personen

De vouchers zijn te verzilveren bij de volgende wellnessresorts: Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, Hezemeer, SpaSense, SpaWell, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWeesp. Bekijk hier alle actuele informatie m.b.t. openingstijden. De resorts zijn momenteel gesloten t/m 9 februari 2021. 

Let op: vanwege de verminderde capaciteit door genomen maatregelen in de resorts kan er een corona toeslag zijn, variërend van €0,00 tot €9,95. De dagentree vouchers zitten in de TREATMENTS® giftbox en zijn geldig t/m 24 december 2021.

;
59% KORTING
€134,
00
€54,
95