Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Seminars bij TopSpeakers

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Leer onbeperkt met top seminars

Met een abonnement van TopSpeakers kijk je onbeperkt naar seminars die jou helpen jezelf te blijven ontwikkelen. TopSpeakers is hét platform om seminars van Topsprekers te volgen. Met één abonnement volg je onbeperkt sessies: zowel 'livein de zaal van het AFAS Experience Centre als on demand. Kijk onbeperkt op je PC, tablet of mobiel naar jouw favoriete spreker en laat je inspireren! Iedere maand komen er nieuwe Topsprekers bij.

Inhoud abonnement

- Onbeperkt seminars bekijken (op locatie, live vanuit huis of terugkijken).
- Iedere maand nieuwe sprekers.
- Uiteenlopende (management) onderwerpen.
- Inclusief gratis boek bij een jaarabonnement: De meeste mensen deugen van Rutger Bregman (t.w.v. €25,-). Van dit boek zijn er al meer dan 200.000 exemplaren de toonbank over gegaan en staat het nog steeds met stip in de top van de Nederlandse boekenlijsten. Een echte aanrader!

Klik hier voor de aankomende TopSpeakers evenementen.

Maandabonnement: van €60,45 voor €20,
Jaarabonnement: €39,95 per maand (€474,- per jaar)

Bestel je abonnement en kijk onder andere naar deze drie populaire seminars:

Onderhandelen tips & tricks:
Met George van Houtem
George van Houtum is de onderhandelings expert van Nederland. Of het nou om gesprekken met vakbonden gaat, ingewikkelde overnames of 'blufpoker' door de tegenpartij. Hij kent het klappen van de zweep en laat het in het seminar zien.

Word een held:
Met Bas Kodden
Nyenrode docent Bas Kodden geeft aan dat 88 procent van de Nederlandse werkenden niet bevlogen is. Hij helpt je tijdens zijn energieke seminar een HELD te worden: een Hoog Energieke Leiding-nemende Doener.

Warorde:
Met Peter Ros
Peter Ros presenteert over ‘Warorde’: de volgende stap in de ontwikkeling van mens en organisatie. Een eeuwenoud principe is: de balans herstellen tussen orde en chaos. Niet méér orde en regels, maar een beetje chaos en meer vertrouwen.

;
Vanaf