Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Nu we ons elke dag in hetzelfde interieur bevinden en het weer het steeds meer toelaat om onze werkplek te verplaatsen naar buiten, is het wel zo leuk om deze ruimtes een kleine make-over te geven. Hieronder delen we een aantal tips voor kleine veranderingen, met een grote impact, voor huis & tuin!

1. Voeg nieuwe accessoires toe

Accessoires geven het huis sfeer, maken van een huis een thuis en geven je de mogelijkheid om je eigen persoonlijkheid in je interieur te verwerken. Het fijne aan accessoires is dat het vaak kleine voorwerpen zijn, die heel makkelijk te vervangen zijn en wel degelijk voor een grote verandering kunnen zorgen in huis. Gouden voorwerpen stralen bijvoorbeeld luxe uit en houten voorwerpen zorgen voor rust en warmte. Ben je de zithoek zat? Een nieuwe bank is helemaal niet nodig. Vervang de kussens en je zult zien hoe groot het verschil al is!

2. Do It Yourself

Dit is een van de beste tips om je interieur een boost te geven, zonder dat je daar al te veel in hoeft te investeren. Geef je tv-meubel of kast bijvoorbeeld een likje verf of vervang de handgrepen. Zo blaas je heel gemakkelijk nieuw leven in je 'oude' meubels en heb je ook nog eens een one-of-a-kind in huis!

3. Kunst in huis halen

Kunst wordt vaak geassocieerd met iets wat oudbollig is, niet van deze tijd is. Dat is natuurlijk onzin. Kunst is tijdloos. Kunst is iets wat iedereen in zijn of haar interieur zou moeten hebben. Een goede replica zorgt ervoor dat we allemaal een Rembrandt of Picasso in huis kunnen halen en brengt sfeer en warmte met zich mee. Ook kunst laat zien dat je met een kleine verandering, toch een heel ander interieur kunt creëren.

4. Fleur je tuin (of balkon) op

Het mooie weer houdt al een tijd aan en dat blijft voorlopig ook zo. Erg fijn, want zo ben je niet verplicht om hele dagen binnen te zitten. Verplaats je weleens je kantoor naar buiten? Dan is het wel zo leuk dat de tuin ook gezelligheid uitstraalt. Tijd om die aan te pakken! Voeg plantjes toe, een persoonlijke touch (bijvoorbeeld een foto op canvas of een poster met je mooiste herinnering) en accessoires. Zeker ook toe te passen op een balkon!

Meer tips?

Elisah Jacobs van Interior Junkie heeft een aantal van haar tips met ons gedeeld voor de videoserie 'Gelukkig kunnen we nog je huis inrichten'. Zo geeft ze o.a. tips voor een fijne thuiswerkplek.

Inspiratie opdoen?

Bekijk hieronder een paar van onze favoriete woonaccessoires uitgelicht!