Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Time to momo Stedenlust

€30,-
Prachtige foto`s Heerlijke recepten Menusuggesties
Tal Maes maakte samen met haar time to momo-locals dit geweldige kijk- en kookboek van de mooiste steden in Europa en daarbuiten. Vol prachtige foto’s en heerlijke recepten.
Gratis verzending. Levertijd bedraagt 1 à 2 werkdagen.

Time to momo Stedenlust

Heb jij ook zo’n zin om een nieuwe stad te ontdekken, mensen, smaken en gerechten te leren kennen? En vanaf een zonnig terras te zien hoe de stad beweegt? Dan heb je stedenlust! Tal Maes maakte samen met haar Time to momo-locals dit geweldige kijk- en kookboek van de mooiste steden in Europa en daarbuiten. Vol prachtige foto’s en heerlijke recepten uit de steden waarover ze de afgelopen 15 jaar hun populaire Time to momo-stedengidsen maakten, maar die zij deze zomer helaas niet konden bezoeken.

Ze vroegen locals naar hun favoriete lokale gerechten, kookten deze in hun eigen keukens en verzamelden de beste 44 recepten in dit heerlijke kijk- & kookboek. Zodat ook jij met de perfecte tajine, frisse gazpacho, geurige vis in bananenblad of chocolade sorbetrijs de sfeer, de geur en de smaken van jouw favoriete stad in huis kan halen.

Inclusief:

- De 44 lekkerste recepten uit Time to momo-steden
- Boordevol prachtige foto's
- Menusuggesties voor een dag vol power of een zondagse familielunch

Tal Maes | 240 pagina’s | Hardcover | Nederlands

;
€30,
00