Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

The Beatles - Music Legends

(Tijdelijk) niet beschikbaar

The Beatles - Music Legends

The Beatles is misschien wel de meest herkenbare, populaire en best verkopende band ooit. De roots van de groep liggen in Liverpool, de faam van de band spreidt zich uit over de hele wereld. Dit unieke en complete boek over The Beatles brengt de onvoorstelbare reis in kaart van de legendarische muzikanten. Van haar live-debuut in de smakeloze rosse buurt van Hamburg, tot de innovatieve opnamen in Abbey Road Studio en vele andere hoogtepunten die het sterrendom bracht voor de Britse groep.

Dit boek bevat ontzettend veel exclusieve gegevens en onbekende foto’s. Aan elk album is een volledige spread gewijd met aantekeningen over instrumentatie en soloprojecten, plus heel veel ‘fab facts’. Daarmee is dit boek een onmisbaar naslagwerk dat fans van alle leeftijden oneindig zal boeien.

Gratis dvd (2 discs) - How The Beatles Changed the World
De documentaire ‘How The Beatles Changed the World’ volgt de geschiedenis van de vier talentvolle arbeidersjongeren uit Liverpool die uitgroeiden tot de grootste rockband van de jaren ’60. Het is het fascinerende verhaal van de culturele, sociale, spirituele en muzikale revolutie ontstoken door de komst van The Beatles. Met frisse onthullende interviews met naaste medewerkers en een schat aan zelden geziene archiefbeelden, presenteert deze documentaire een gewaagde nieuwe kijk op de belangrijkste band in de muziekgeschiedenis en hun blijvende impact in de gehele muziekindustrie.

;

Praktische informatie

The Beatles - Music Legends

Bestel nu het boek en ontvang een gratis DVD!