Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

7 dozen Sun All-in-1 vaatwastabletten Citroen

7 dozen €62,93 €39,95
Voor een hygienisch en schoon resultaat Het beschermt en reinigt de vaatwasmachine en is milieuvriendelijk Aanbevolen door Teval en Curver
Probeer nu de vernieuwde Sun All-in-1 Citroen vaatwastabletten met Pure Clean Technology voor een uitstekend resultaat. Nu 7 dozen voor maar €39,95!
Gratis verzending. Levertijd bedraagt 1 à 2 dagen.

Sun All-in-1 vaatwastabletten Citroen

Sun All-in-1 Citroen vaatwastabletten voor een smetteloos resultaat in een handomdraai. Met de Pure Clean Technology ben je nu verzekerd van uitstekende vet- en vlekverwijdering, een hygiënisch schone vaat, hoef je niet voor te spoelen en wordt je machine ook gereinigd. Niet alleen je vaatwasmachine is gebaat bij het gebruik van een Sun All-in-1 vaatwastablet, maar het milieu ook. Het is de missie van Sun om jaar op jaar betere producten te ontwikkelen en tegelijkertijd de invloed op het milieu te verminderen. Sun zet zich constant in om een betere balans te vinden tussen reinigingskracht en de impact op het milieu. De vaatwastabletten zijn verpakt in oplosbaar tabletfolie. Dit is 100% oplosbaar in water, je kunt de folie dus gewoon om het tablet laten zitten.

Bij het gebruik van classic tabletten dien je nog zout en spoelglans toe te voegen. Deze heb je nu niet meer nodig, want deze ingrediënten zitten al in Sun All-in-1 vaatwastabletten. Het toegevoegde zout zorgt ervoor dat het water gedurende het proces wordt verzacht en er geen kalkaanslag op het glaswerk ontstaat en de spoelglans zorgt voor een streeploos resultaat. Een vaatwastablet is voldoende om je vaat heerlijk fris te laten ruiken.

Wist je dat afwassen met de machine doorgaans minder water verbruikt dan afwassen met de hand? Moderne vaatwassers verbruiken slechts 10 à 15L water per afwas. Bij afspoelen en afwassen met de hand wordt al gauw meer water gebruikt. Vergeet niet dat uit een stromende kraan al snel 10L water per minuut komt. Nog enkele tips om jouw energie- en watergebruik te beperken:
- Laat de vaatwasser enkel draaien wanneer hij vol is.
- Kies voor een A-merk vaatwasser.
- Kies voor Sun producten. Deze zijn fosfaatvrij en dus wordt er rekening gehouden met het milieu. Bovendien zijn de verpakkingen van de tabletten 100% recyclebaar.
- Voorspoelen is niet nodig.
- Gebruik de programma’s op lage temperaturen, 55°C volstaat.

Bestel nu 7 dozen (=189 stuks in totaal) Sun All-in-1 vaatwastabletten Citroen van €62,93 voor €39,95 (per doos van €8,99 voor €5,70)

;
7 dozen
€62,
93
€39,
95