Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Seminar Steven van Belleghem | The offer you can't refuse - 20 april

€295,-
Tips om een levenspartner te worden van je klanten Met speciale gasten Leerzaam
In deze digitale masterclass neemt Steven van Belleghem je mee naar de volgende fase in digital customer experience. Steven legt uit hoe je als organisatie een ‘offer you can’t refuse’ ontwikkelt waar fenomenale dienstverlening, maatschappelijke relevantie en levens-impact samenbrengt. Van Belleghem is een bestseller auteur, professor, ondernemer en topspreker.
De getoonde prijs is excl. BTW.

Klanten willen méér en verder

Wat als klanten meer verwachten dan alleen een goed product, uitstekende service en perfect werkende digitale interfaces? En wat als nieuwe technologieën zoals 5G, artificiële intelligentie, quantum computing en robotica mogelijkheden bieden die verder gaan dan alleen gebruiksgemak creëren?

In deze digitale masterclass neemt Steven van Belleghem je mee naar de volgende fase in digital customer experience:

- Wat doe je als gebruiksgemak een commodity wordt?
- Hoe speel je in op de life journey van je klanten?
- Welke bijdrage kun je leveren aan maatschappelijke problemen zoals klimaat, gezondheidszorg en mobiliteit (ook als kleine speler)?

Steven legt uit hoe je als organisatie een ‘offer you can’t refuse’ ontwikkelt waar fenomenale dienstverlening, maatschappelijke relevantie en levens-impact samenbrengt.

In deze masterclass komt Steven niet alleen, hij ook zijn vrienden mee: ondernemers en leiders die voor hem -en daarmee ook voor jou- een bron van inspiratie zijn. Wie het zijn, dat is nog een verrassing. Maar je verwachtingen gaan we overtreffen. Dat weten we nu al.

Programma 20 april 2020

14:00 | Start
Blok 1: Customer expectations beyond convenience

Gebruiksgemak was ooit een ‘unique selling point’. Nu is het een basisvoorwaarde. Een toekomstbestendige organisatie is een life partner voor haar klanten. Hoe word je dat?

Blok 2: Technologies beyond convenience

5G, AI, Robotics and quantum computing bieden ongekende mogelijkheden om meer impact te maken in de wereld van onze klanten. En om de wereld zélf een mooiere plek te maken. Hoe start je daarmee?

Blok 3: The offer you can’t refuse

Een organisatie die ultiem gemak biedt én een levenspartner wordt én helpt bij het aanpakken van wereldproblemen heeft the offer you can’t refuse. Is dit te groot voor jouw bedrijf? Nee! Steven laat zien hoe je dit ook op kleine schaal ontwikkelt.

18:00 | Einde

;