Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Verrassingsreis binnen Europa

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Ga 3 tot 5 dagen op verrassingsreis
Met wie ga jij op reis? Voor €99,-* per persoon maak je een 3-daagse stedentrip naar een bestemming binnen Europa. Waar de reis exact naartoe gaat is nog een verrassing. Waar je wel zeker van kunt zijn is dat het een waanzinnige stad is en dat het een geweldige ervaring gaat worden! Wil je langer dan 3 dagen op reis? Bestel dan jouw voucher voor de 4- of 5-daagse verrassingsreis.

De reis is inclusief vlucht en verblijf
De voucher is inclusief vlucht en ook het verblijf (in een 3-sterrenaccomodatie) is voor jou geregeld, zodat je heerlijk met een ontspannen gevoel op vakantie kunt gaan.

De reis wordt uitgevoerd door Flywise. Check hier alvast de beschikbare data.

Misschien ga jij wel op reis naar een van deze steden in Europa. Deze steden zijn slechts een greep uit waar de reis naartoe kan gaan!

Boek nu en laat je verrassen!
 Vertrek vanuit Nederland gegarandeerd mogelijk 
 Verzilverperiode: t/m 31 maart 2020 
 Vertrekperiode: t/m 23 oktober 2020** 
 Verblijf in een 3-sterrenaccomodatie

Wil je nóg meer uit jouw stedentrip halen?
Bekijk hier alle bij te boeken opties. Zo kun je bijvoorbeeld voor €5,- een bestemming uitsluiten.*

Bestel nu en laat je verrassen!

Let op: bij bestelling ontvang je een voucher en deze dient verzilverd te worden bij Flywise. Een reisgezelschap bestaat uit minimaal 2 personen. 
Lees hier alle informatie over het bestelproces. 

;

Praktische informatie

Stedentrip verrassingsreis

3 dagen voor €99,-* per persoon
De voucher van €99 is inclusief vlucht, 2 overnachtingen in een 3-sterrenaccommodatie, één
stuk handbagage à 10 kg. p.p., luchthavenbelasting en brandstoftoeslag. De getoonde prijs is exclusief eventuele upgrades.

4 dagen voor €129,-* per persoon
De voucher van €129 is inclusief vlucht, 3 overnachtingen in een 3-sterrenaccommodatie, één
stuk handbagage à 10 kg. p.p., luchthavenbelasting en brandstoftoeslag. De getoonde prijs is exclusief eventuele upgrades.

5 dagen voor €149,-* per persoon
De voucher van €149 is inclusief vlucht, 4 overnachtingen in een 3-sterrenaccommodatie, één
stuk handbagage à 10 kg. p.p., luchthavenbelasting en brandstoftoeslag. De getoonde prijs is exclusief eventuele upgrades.

*Bij vertrek op donderdag, vrijdag en zaterdag is een toeslag van €30,- per persoon van toepassing. Alle aanvullende kosten dien je te betalen tijdens het verzilverproces bij Flywise.
**Vertrekdata zijn op basis van beschikbaarheid.

Bekijk hier de aanvullende voorwaarden

Handig om te weten

Mogelijke bestemmingen

Misschien ga je wel naar een van de volgende bestemmingen.
Let op: Deze steden zijn slechts een greep uit waar de verrassingsreis naartoe kan gaan!

Rome, Italië 
Een stedentrip naar Rome is een bezoek aan één groot openluchtmuseum. De hoofdstad van Italië was ooit het centrum van het Romeinse Rijk en is tot op de dag van vandaag nog zeer indrukwekkend. Nergens op de wereld zijn zoveel overblijfselen uit de Romeinse tijd terug te vinden; de stad brengt je bijna 3000 jaar terug in de tijd. Wanneer jouw verrassingsreis hiernaartoe gaat breng dan vooral een bezoekje aan het Colosseum, de Spaanse Trappen, Vaticaanstad en het Forum Romanum. Of huur een echte Italiaanse scooter en ga op verkenning door de stad. De prachtige straatjes zijn gevuld met traditionele restaurantjes waar je volop kunt genieten van de heerlijkste pasta’s, de beste Italiaanse koffies en de mooiste wijnen.

Parijs, Frankrijk
Of je er nu al eens geweest bent of niet; Parijs is dé stad die je direct koppelt aan romantiek. Droombeelden aan de Eifeltoren en koppels die elkaar kussen op een brug over de rivier de Seine, een wandeling door de straten van Parijs leidt direct al tot een romantische sfeer. Tijdens een wandeling door de hoofdstad van Frankrijk kom je altijd wel kleine musea of authentieke zijstraatjes tegen. Wanneer jouw verrassingsreis naar Parijs gaat dan zijn het Louvre museum, de Notre-Dame (het beroemdste en meest geliefde gotische monument) en het Paleis van Versailles absoluut een bezoekje waard.

Valencia, Spanje
Valencia is na Madrid en Barcelona de derde grootste stad van Spanje en heeft alles wat je maar kunt wensen voor een stedentrip. De oude, sfeervolle binnenstad bezit een mix van moderne en oude architectuur en zit bordenvol leuke cafés om te eten en te drinken. Wordt dit jouw eerste reis naar Valencia? Dan mag een bezoek aan het Turia park niet ontbreken. Je kunt hier even aan het stadsleven ontvluchten en heerlijk ontspannen. De immense tuin is 9 kilometer lang en doorkruist de stad met prachtige gebieden. Het Turia park is 24/7 geopend en een recreatie- en ontmoetingsplek voor elke Valenciaan; er worden geregeld festivals en activiteiten georganiseerd. Vlakbij het Turia park bevindt zich de Stad van de Kunst en de Wetenschap, één van de meest toonaangevende bezienswaardigheden van Valencia. Wist je dat er in de stad bijna altijd (gemiddeld 300 dagen per jaar) zon is? Met zoveel te zien en te doen zal je je hier tijdens de verrassingsreis naar Valencia uitstekend vermaken!

Berlijn, Duitsland
Berlijn is een geweldige stad voor een stedentrip. Het grote metropool is creatief, hip, rijk aan architectuur en kent fascinerende bezienswaardigheden. Dit komt mede doordat de hoofdstad van Duitsland een aangrijpende geschiedenis kent. De overblijfselen van de Berlijnse Muur zijn hier een tastbaar voorbeeld van. Berlijn staat na de val van de muur in 1989 voor vrijheid, hoop en tolerantie. In de stad is er ruimte voor een ieder zijn levensstijl; Berlijn barst naast bekende monumenten en musea van gezellige restaurants, lunch- en koffietentjes en toffe shopping-wijken waar je niet snel op uitgekeken zal raken. Gaat jouw verrassingsreis naar Berlijn dan hebben we nog een goede tip: Reis met het openbaar vervoer door de stad. Het is betaalbaar en het brengt je snel naar alle hoeken van Berlijn, zodat je alles op je lijstje kunt zien, doen en bewonderen!

Bovenstaande steden zijn slechts een greep uit waar de verrassingsreis naartoe kan gaan.

Algemene voorwaarden

De voucher is geldig voor één persoon.

De voucher is exclusief toeristenbelasting, transfer van en naar luchthaven en eventuele reis- en annuleringsverzekering.

Ter verduidelijking van wat te verwachten, bijvoorbeeld: een 3-daagse verrassingsreis houdt in vertrek op reisdag 1 (de heenvlucht) en een terugreis op reisdag 3 (de terugvlucht). De heenvlucht kan ieder moment van de dag vertrekken. De terugvlucht vertrekt altijd na 08:30 uur.

Bij vertrek op donderdag, vrijdag en zaterdag is een toeslag van €30,- per persoon van toepassing. Deze kosten dient de klant te betalen tijdens het verzilverproces.

Een reisgezelschap dient uit minimaal 2 personen te bestaan en uit maximaal 10 personen.

De klant kan tegen betaling van €5,- per bestemming, bestemmingen uitsluiten. Indien de klant eerder met Verrassingstickets heeft gereisd, kunnen eerder bezochte bestemmingen gratis worden uitgesloten.

De klant dient minimaal 3 mogelijke vertrek- en aankomstluchthavens te selecteren bij het boekingsproces. Mogelijke vertrekluchthavens zijn: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Weeze, Bremen, Brussel Zaventem, Brussel Charleroi, Keulen-Bonn.

De klant dient minimaal 2 en maximaal 6 voorkeursvertrekdata te selecteren bij het boekingsproces.

De voucher met daarop de unieke actiecode is het betaalbewijs en dient op www.verrassingstickets.nl/dpg te worden verzilverd en geboekt.

Kopieën van de originele voucher worden niet geaccepteerd.

De voucher is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.

Het is niet mogelijk uw reis om te boeken, over te boeken en/of te annuleren nadat de betaling voldaan is en/of een reservering gemaakt is en/of de vouchers zijn verzilverd.

Hoe werkt het?

Stap 1: Bestel jouw verrassingsreis via de groene bestelbutton.

Stap 2: Verzilver jouw reis bij Flywise via verrassingstickets.nl/nl/dpg en selecteer jouw voorkeursvertrekdata en mogelijke vertrek- en aankomstluchthavens. Tevens kun je hier (indien gewenst) jouw reis upgraden en/of bestemmingen uitsluiten.

Stap 3: Binnen 7 dagen wordt jouw bestemming bekend gemaakt. Je ontvangt de boekingsbevestiging met daarin alle informatie over jouw reis, zoals op welke datum je vertrekt, in welk hotel je verblijft en vanaf waar je vertrekt, per mail.

Stap 4: Je reis kan beginnen. Veel plezier en een goede vlucht!

Optioneel bij te boeken

Extra bij te boeken, als je dat wil: (geen verplichting)

- Ontbijt voor €15,- per persoon per nacht
- Upgrade naar 4-sterrenhotel voor €25,- per persoon, per nacht
- Naast elkaar zitten in het vliegtuig voor €20,- per persoon per boeking
- Ruimbagage 15 kilogram €70,- per stuk
- Priority boeking (binnen 24 uur de boekingsbevestiging) voor €15,- per boeking
- Extra overnachting €35,- per persoon, per nacht
- Bestemming uitsluiten €5,- per bestemming, per boeking

Vanaf