Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Abonnement Santos Magazine

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Over SANTOS
SANTOS is een kwaliteitsblad voor de voetballiefhebber. SANTOS is als de grillige linksbuiten; nooit hetzelfde, altijd mooi om naar te kijken. SANTOS brengt de beste journalisten, schrijvers, vormgevers en fotografen samen. Voor iedere voetballiefhebber die verder kijkt dan de waan van de dag.

3x Santos Magazine incl. Eredivisie Shirtbijbel
Sluit nu een abonnement* op Santos Magazine af (€32,- i.p.v. €40,-) en ontvang de Eredivisie Shirtbijbel, met de shirts van alle clubs die ooit in de Eredivisie speelden, als eerste exemplaar! Vervolgens ontvang je nog drie edities. Vier nummers dus met 20% korting. Niet alleen leuk voor jezelf als voetballiefhebber, maar ook om bijvoorbeeld cadeau te doen.

Shirts van alle clubs die ooit in de Eredivisie speelden
Aan ieder voetbalshirt kleeft wel een verhaal, een herinnering of een anekdote. In de SANTOS Eredivisie Shirtbijbel verdrink je erin. In de ontwerpen, in de meest bijzondere exemplaren, in de geschiedenis, in de clubkleuren, de shirtsponsors en de mode. De shirts van alle clubs die ooit in de Eredivisie speelden, worden belicht in dit schitterend vormgegeven boek.

Aan het woord
- Menno Pot over de beroemde rode baan van Ajax
- Arno Kantelberg over het perfecte kraagje PSV
- Rory de Groot over zijn favoriete Feyenoord-shirt
- Tom Egbers over het zwartwit van Heracles
- Sjoerd Mossou over de mooiste shirts van NAC
- Willem Vissers over het shirt van Fortuna

Het boek bevat afbeeldingen van ruim 1200 historische eredivisieshirts en verhalen, foto's en weetjes over alle clubs ooit in de eredivisie.

*Let op: het abonnement op SANTOS loopt automatisch af na de drie nummers.

;