Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Roompot aan de Zeeuwse kust

TOT 32% KORTING Vanaf €379,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Zo vanuit je bungalow het strand oplopen, klinkt dat niet heerlijk? Het kan op bungalowpark De Soeten Haert. Boek nu vanaf €409,-.
Reserveringskosten: € 19.95 per boeking De volgende kosten zijn exclusief en dienen voor aankomst betaald te worden. Roompot stuurt je hiervoor een rekening per email met de betalingsinstructies. Lokale heffingen € 2,17 p.p.p.n. Eindschoonmaak € 65,00 per accommodatie. Borgsom € 65,00 per accommodatie.

Roompot aan de Zeeuwse kust

Zo vanuit je bungalow het strand oplopen, klinkt dat niet heerlijk? Het kan op bungalowpark De Soeten Haert. Op nog geen kilometer van het Noordzeestrand beleef je je ultieme vakantie. ’s Morgens verse broodjes halen en daarna fietsen huren om de prachtige Zeeuwse omgeving te verkennen. Wat dacht je van het gezellige Renesse, met vele winkeltjes en terrasjes. Of kies voor avontuur en ga het water op om te surfen, zeilen, duiken of te vissen. De stranden van Renesse hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Kom de prachtige Zeeuwse natuur met duinen, stranden en bossen bewonderen! #Let op! Deze deal is boekbaar t/m 9 mei!

;

Praktische informatie

Daarom is dit een goede deal:

  • 2, 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 6- of 8-persoons Restylede Bungalow Comfort
  • Ideale omgeving voor het maken van wandel- en fietstochten
  • Mogelijkheid om fietsen te huren
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie

De Soeten Haert

Rampweg 14

4326 LK Noordwelle

Zeeland Nederland

0 Ster

Zo vanuit je bungalow het strand oplopen, klinkt dat niet heerlijk? Het kan op bungalowpark De Soeten Haert. Op nog geen kilometer van het Noordzeestrand beleef je je ultieme vakantie. ’s Morgens verse broodjes halen bij de Market in het nieuwe centrumgebouw en daarna fietsen huren om de prachtige Zeeuwse omgeving te verkennen. Kies voor avontuur en ga het water op om te surfen, zeilen, duiken of te vissen. Aan het einde van de dag eet je bij de selfservice Kitchen & Bar een lekker maaltijd, zonder zelf te hoeven koken. Ook voor de kinderen is genoeg te beleven met de Kids Club, Indoor Playground, diverse speeltuinen en gratis sport en animatieactiviteiten.