Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Romero Britto porseleinen vaas 'Happy & Love'

€130,-
Topaanbieding Snelle Service Gratis verzending
De Braziliaanse kunstenaar Romero Britto creëerde met trendy statements van kleuren en patronen deze porseleinen vaas is aan beide zijden met de hand gedecoreerd. Deze vaas is nu te bestellen voor €130,-.
Gratis verzending. Levertijd bedraagt 1 à 2 weken.

Romero Britto 

De Braziliaanse kunstenaar Romero Britto creëert met trendy statements van kleuren en patronen tot optimistische complete werken. De porseleinen vaas is aan beide zijden met de hand gedecoreerd met de motieven "Blij" (voorkant) en "Liefde" (achterkant).

Porselein | handgemaakt | Formaat 20 x 21 x 7,5 cm (H / B / D)

Jouw Ars Mundi-product wordt netjes en stevig ingepakt, zodat je reproductie in topconditie bij jou thuis arriveert.

Over Ars Mundi

Ars Mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers en de grootste van Duitsland. Ars Mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al ruim zeventig jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. Ars Mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

De schilderijen zijn reproducties van museumkwaliteit, waarvan de meesten tot stand komen volgens de gicleemethode. Deze kunstdruktechniek dankt haar naam aan het Franse werkwoord gicler, dat stralen of vernevelen betekent.

Ars Mundi produceert naast woonaccessoires, ook schilderijen en beelden. Ontdek nu de complete collectie!

;
€130,
00