Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

8 dozen Robijn Wasmiddel Capsules

8 dozen €63,12 €39,95
Robijn capsules zijn makkelijk in gebruik Houdt kleding lang mooi Robijn capsules laten je was heerlijk ruiken
Probeer nu de Robijn 3 in 1 wasmiddel capsules voor donkere, gekleurde of witte was. Nu 8 dozen van €63,12 voor €39,95!
Gratis verzending. Levertijd bedraagt 1 à 2 dagen.

Robijn Wasmiddel Capsules

Robijn Wasmiddel Capsules 3 in 1 houden je kleding lang mooi met de heerlijke geur van Robijn zoals je van ons gewend bent. De nieuwe capsules wassen je kleding stralend schoon, zonder te vervagen. Eventuele resten van capsules op kleding kunnen makkelijk verwijderd worden door met warm water af te spoelen.

Gebruiksaanwijzing

Voorwassen is niet nodig. Tijdens het bewaren de capsules niet blootstellen aan hitte, vocht of zonlicht. Op deze capsules is een bitter smakende stof aangebracht zodat kinderen het niet per ongeluk op kunnen drinken. Was je handen na gebruik van capsules. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen, of controleren op kleurafgifte. Een kledingstuk dat bestaat uit twee verschillende kleuren, kun je het beste wassen op grond van de donkerste kleur. Het overladen van de wasmachine kan je wasgoed maar ook je machine beschadigen, dus stop je wastrommel niet te vol! Een dopje wasverzachter zorgt voor een beschermend laagje over de vezels van je kleding, waardoor de kleuren langer mooi blijven en de stof minder snel slijt. Robijn: wat mooi is, moet mooi blijven. Ook na veelvuldig wassen!

De capsules zijn nu te bestellen per 8 dozen en je hebt keuze uit drie soorten:

Black Velvet

Robijn 3 in 1 wasmiddel capsules Black Velvet zijn speciaal ontwikkeld voor al je donkere was. Gebruik voor een optimaal resultaat in combinatie met Robijn Beautiful Mystery wasverzachter.

Stralend wit

Robijn 3 in 1 wasmiddel capsules Stralend Wit zijn speciaal ontwikkeld voor al je witte was. Gebruik voor een optimaal resultaat in combinatie met Robijn Jasmijn & Sandelhout wasverzachter.

Color 

Robijn 3 in 1 wasmiddel capsules Color zijn speciaal ontwikkeld voor al je gekleurde was. Gebruik voor een optimaal resultaat in combinatie met Robijn Passiebloem & Bergamot wasverzachter.

Bestel nu 8 dozen (=120 stuks in totaal) Robijn Wasmiddel Capsules van €63,12 voor €39,95 (per doos van €7,89 voor €5,49)

;
8 dozen
€63,
12
€39,
95