Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Shawn Coffey wandsculptuur 'Attractie'

€1202,-
Topaanbieding Snelle Service Gratis verzending
Deze buitengewone wandsculptuur 'Attractie' van Shawn Coffey in glinsterende rood- en kopertinten opent altijd nieuwe perspectieven.
Gratis verzending. Levertijd bedraagt 1 à 2 weken.

Shawn Coffey

Galeriekwaliteit voor een groot publiek in de vorm van verfijnde metaalkunst, dat geldt voor de kunstenaar Shawn Coffey, die ontwerpt voor het "ambachtelijk huis" (opgericht door C. Jeré). Deze buitengewone wandsculptuur in glinsterende rood- en kopertinten opent altijd nieuwe perspectieven. Organisch werkende agglomeraten en periferieën gemaakt van getinte en vlambehandelde koperplaten verenigd door een bovengeschikte binding. Een meerlagig accent voor zowel moderne faciliteiten als een stijlvolle ambiance. Kan zowel liggend als staand worden opgehangen. Formaat 122 x 99 x 10 cm (B x H x D).

Koperen elementen | Formaat 122 x 99 x 10 cm (B x H x D)

Jouw Ars Mundi-product wordt netjes en stevig ingepakt, zodat je reproductie in topconditie bij jou thuis arriveert.

Over Ars Mundi

Ars Mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers en de grootste van Duitsland. Ars Mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al ruim zeventig jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. Ars Mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

De schilderijen zijn reproducties van museumkwaliteit, waarvan de meesten tot stand komen volgens de gicleemethode. Deze kunstdruktechniek dankt haar naam aan het Franse werkwoord gicler, dat stralen of vernevelen betekent.

Ars Mundi produceert niet alleen woonaccessoires, maar ook schilderijen en beelden. Ontdek nu de complete collectie!

;
€1202,
00