Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Gerard sculptuur 'Eeuwige band'

€133,-
Topaanbieding Snelle service Gratis verzending
Emoties, vastgelegd voor de eeuwigheid. Gerard leerde zijn vak als autodidact en is al meer dan 40 jaar kunstenaar. In elk van zijn gemodelleerde en gegoten sculpturen vertelt hij een klein verhaal.
Gratis verzending. Levertijd bedraagt 1 à 2 weken.

'Eeuwige band'

Emoties, vastgelegd voor de eeuwigheid: Gerard uit Nederland leerde zijn vak als autodidact en is al meer dan 40 jaar kunstenaar. In elk van zijn gemodelleerde en gegoten sculpturen vertelt hij een klein verhaal. Een verhaal van het moment, de situatie. Van vreugde en doorzettingsvermogen, creativiteit en succes. Expressief en soulvol, motiverend en vol energie. Op deze manier drukt hij symbolisch gevoelens uit. Zijn sculpturen fungeren als kleine motivators die ideaal zijn voor op de werkplek of op het bureau thuis.

Gebronsd gietmetaal | Marmeren voet | Formaat 18 x 7 x 6 cm (H x B x D) | Gewicht ong. 910 gram

Jouw Ars Mundi-product wordt netjes en stevig ingepakt, zodat je reproductie in topconditie bij jou thuis arriveert.

Over Ars Mundi

Ars Mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers en de grootste van Duitsland. Ars Mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al ruim zeventig jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. Ars Mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

De schilderijen zijn reproducties van museumkwaliteit, waarvan de meesten tot stand komen volgens de gicleemethode. Deze kunstdruktechniek dankt haar naam aan het Franse werkwoord gicler, dat stralen of vernevelen betekent.

Ars Mundi produceert niet alleen beelden, maar ook schilderijen en woonaccessoires. Ontdek nu de complete collectie!

;
€133,
00