Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Plopsa Indoor Hasselt

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Grote avonturen voor de allerkleinsten
Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsa Indoor Hasselt. Hier beleven de allerkleinsten hun eerste grote avonturen op de 25 magische attracties.

25 coole binnen-en buitenattracties!
Zet je schrap voor een stormachtige boottocht met Piet Piraat op de Woeste Zee, scheer langs ruige rotsen en donkere grotten in de Wickie Coaster en verken de spannende Speelboom van Kabouter Plop. De allerkleinsten klimmen, glijden, kruipen en draaien in de Bumbaspeeltuin, springen op de rug van de Kikkers en varen tussen de bloemen met de Eendjes. Maya de Bij verwelkomt je in de themazone Maya’s Wereld, waar je wandelt tussen levensgrote bloemen en je je verwondert over de adembenemende natuurwereld. Bij goed weer trek je naar de ruime buitenzone, waar je de boeven achternazit op de Vliegende Fietsen van Mega Mindy en je een heus parcours aflegt door het K3-Verkeerspark. Klim dan zo snel mogelijk naar de top van de Klimberg, blus samen met K3 de brand als een echte brandweerman of –vrouw of leef je uit tussen de Dansende Fonteinen!

Ketnet Junior Carnaval
Ketnet Junior komt van 24 februari tot en met 28 februari naar je toe met Ketnet Junior Carnaval! Ga uit je bol tijdens de carnavalshow van Kaatje, Kamiel en Viktor. Trek je verkleedkleren aan en ga op de foto met je favoriete Ketnet Junior-helden.

Een onvergetelijke dag
Nadat je je buikje rond hebt gegeten in het Studio 100 Café, het Plophuisje of bij Frieda Kroket, sluit je je bezoek af met een liveshow van je Plopsa-helden in het nostalgische Theater. Pas na een dansje in de confetti, een dikke knuffel en een fotomoment met je favoriete Plopsa-figuur keer je huiswaarts. Deze dag vergeet je nooit meer!

;

Praktische informatie

Plopsa Indoor Hasselt

Locatie
Gouverneur Verwilghensingel 70
B-3500 Hasselt
België
Bekijk hier de routebeschrijving

Openingstijden
Bekijk de openingstijden hier.

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn tot en met 4 april 2021 geldig.

Vanaf