Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Peaky Blinders DVD box

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Seizoen 1
Birmingham, 1919. De familie Shelby staat aan het roer van Peaky Blinders, een gevreesde bende die bekend staat om hun petten waarin ze scheermesjes naaiden. Tot nu toe heeft de bende voornamelijk geld verdiend met illegale weddenschappen, bescherming bieden en de zwarte markt. Maar wanneer er een krat met geweren vermist raakt uit de plaatselijke wapenfabriek, ziet Thomas Shelby kans om de criminele activiteiten te verbreden. Als rivaliserende bendes, Communistische revolutionairen en leden van de IRA neerdalen in de wijk Small Heath op jacht naar de wapens, zet Winston Churchill een meedogenloze politiechef uit Belfast in om orde op zaken te stellen in een stad die steeds wettelozer wordt...

Seizoen 2
Ondanks de onrustige situatie in het Birmingham van de jaren 20 van de vorige eeuw, gaan de zaken voor de beruchte ‘Peaky Blinders’ bende uitermate goed. Misdaadbaas Thomas Shelby begint zijn legale en illegale activiteiten uit te breiden. Shelby’s opkomst brengt hem in contact met zowel de high society, maar ook met nieuwe tegenstanders uit de Londense onderwereld. Ondertussen keert in Shelby’s thuisbasis Birmingham, een beruchte wraakzuchtige vijand uit zijn verleden terug.

Seizoen 3
In het Birmingham van 1924 maken de Peaky Blinders de straten onveilig. Gangsterbaas Thomas Shelby (Cillian Murphy) stapt in het huwelijksbootje, maar dit gezinsgeluk betekent niet dat zijn familie, die de beruchte Peaky Blinders bende leidt, in rustiger vaarwater komt. Sterker nog: er raken steeds meer grote criminele partijen betrokken bij de zaken van de bende. Complexe zakenrelaties en familie-intriges leiden ertoe dat Thomas steeds verder het criminele pad op moet gaan om zichzelf en zijn naasten veilig te houden. Dat blijkt een moeilijke opgave, als onduidelijk is wie te vertrouwen is en wie niet.

Seizoen 4
Seizoen 4 start in december 1925. Thomas Shelby heeft zijn legitimiteit verkregen, maar wel ten koste van zijn familie. Op kerstavond krijgt hij een mysterieuze brief, waarop hem pijnlijk duidelijk wordt dat de Shelby's groot gevaar lopen. Ze zullen de handen ineen moeten slaan en een duistere bondgenoot om hulp vragen.

Engels gesproken | Nederlands ondertiteld | Speelduur circa 1440 minuten | 8 dvd discs | kijkwijzer 16 jaar

;

Praktische informatie

Peaky Blinders DVD box