Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Oude meesters op wandcirkel kunststof

TOT 75% KORTING Vanaf €19,99
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Een Oude Meester op een wandcirkel is een echte eyecatcher. Je hebt keuze uit een groot aanbod van schilderijen. Van schilders als Rembrandt tot Vermeer en van Van Gogh tot Jan Steen. De wandcirkel wordt aangeboden door CanvasCompany.
Prijzen zijn exclusief €6,95 verzendkosten per bestelling.

Oude Meesters wandcirkel

Een Oude Meester op een wandcirkel zorgt voor een echte eyecatcher. Je hebt keuze uit een groot aanbod van schilderijen. Van schilders als Rembrandt tot Vermeer en van Van Gogh tot Jan Steen. De wandcirkel staat mooi op zich zelf, maar kan ook in combinatie met meerdere muurcirkels bij elkaar gehangen worden.

Je hebt keuze uit twee formaten:

1. Oude meesters wandcirkel kunststof 50x50 cm – 5 mm dik - €19,99
2. Oude meesters wandcirkel kunststof 80x80 cm – 5 mm dik - €36,99

Niet elk schilderij is beschikbaar in het aangeboden formaat. Is jouw gekozen formaat niet beschikbaar, dan wordt de prijs verrekend met het t.w.v. bedrag dat je voor het andere formaat betaald. Restitutie is niet mogelijk indien er gekozen wordt voor een kleiner  formaat schilderij. Kijk voor de schilderijen en beschikbare formaten op CanvasCompany.

Wil je een handig ophangsysteem erbij dan kun je dit aangeven bij het bestellen van je wandcirkel. De extra kosten hiervoor zijn niet bij deze voucher inbegrepen. In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij CanvasCompany je schilderij kan kiezen en bestellen. Meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier!

Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021.

;

Handig om te weten

Hoe werkt het?

Stap 1: je koopt bij ons je voucher.
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij de CanvasCompany jouw wandcirkel schilderij uit kiezen.
Stap 3: kies het gewenste formaat (zie voucher).
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in.

Wil je liever een groter formaat en/of een ophangsysteem erbij? Dan vul je dit bij stap 3 in. De extra kosten hiervoor zijn niet bij de voucher inbegrepen.

TOT 75% KORTING
Vanaf
€79,
95
€19,
99