Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Online cursus | Trompet leren spelen

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Trompet leren spelen

Wil je trompet leren spelen, maar heb je geen leraar in de buurt? Door de grote hoeveelheid materiaal die je tegenwoordig online op internet kan vinden wordt het niet makkelijker om zelf de juiste start te maken. Wat is wel en niet belangrijk?  Kan ik de verkeerde techniek aanleren en daardoor fouten maken? Moet ik noten leren lezen? Allemaal vragen waar je best een leraar bij kan gebruiken.

Bart Neuvel

Bart Neuvel is jouw trompetdocent. Door zijn jarenlange ervaring als docent heeft hij veel leerlingen aan een goede basistechniek geholpen. Zij hebben nu veel plezier in het spelen en hebben alles in 1 keer goed aangeleerd. Met name in het allereerste begin kan je veel verkeerd doen. Dit heeft geresulteerd in deze online starterscursus van 4-8 weken. Om jou de goede basis mee te geven!

Wat ga je leren?

De cursus is opgebouwd via een stap-voor-stapmethode en daarom in kleine toegankelijke blokjes onderverdeeld. Deze blokjes bestaan uit: noten leren lezen, trompetonderhoud, de juiste trompettechniek en liedjes leren spelen. Voor slechts 35,- extra huur je een trompet en eventueel een studiedemper. Zo start je zonder materiaalpech. Bij het verzilveren van je voucher vind je alle informatie en geef je aan of je gebruik wilt maken van de huurtrompet.

Hoe ziet de cursus eruit? 

- 100% online, dus per week je tempo bepalen
- Cursus in het Nederlands
- 24/7 toegang tot al het cursusmateriaal
- Incl. speciaal uitgewerkte trainingsschema’s
- Gebaseerd op meer dan 15.000 uur persoonlijke ervaring in lesgeven
- Voor volwassenen en kinderen

Hoe werkt het?

Stap 1. Rond de bestelling af in onze webwinkel.
Stap 2. Je ontvangt een voucher met daarop de stappen om jouw vouchercode te verzilveren. Na verzilvering ontvang je binnen 24 uur de inlogcodes voor de cursus. Verzilver de vouchercode op je voucher op de website
Stap 3. Iedere week ontvang je een uitgebreide instructievideo.
Stap 4. Na het bekijken van de video, krijg je een eenvoudige en korte toets die wordt nagekeken.
Stap 5. Aan het eind van iedere cursusweek kun je een video opnemen waarop je oefent. Deze video kun je opsturen naar de leraar die je feedback zal geven. Dit is uiteraard niet verplicht.

;