Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Online masterclass | Zó leer jij wat er omgaat in je puber - 11 februari

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Zó leer jij wat er omgaat in je puber: hoe het brein van een puber werkt

Eveline Crone is autoriteit op het gebied van de ontwikkeling van het puberbrein. Waar veel ouders - en kinderen - de puberteit ervaren als een moeilijke periode, benadrukt Eveline ook graag de positieve kant van deze (soms) jarenlange strijd. Ze leert je in deze online masterclass op een wetenschappelijke manier kijken naar het gedrag van jongeren, en helpt je beter te communiceren met je puber.

Bestel nu je ticket voor €24,95! 

Datum van de online masterclass

Donderdag 11 februari 20:30-21:45 uur
Let op: de tijd is een indicatie. De online masterclass zou eventueel kunnen uitlopen in verband met vragen die gesteld worden. 

Eveline Crone

Eveline Crone (1975) is het hoofd van een van de meest vooraanstaande onderzoekscentra op het gebied van hersenen en ontwikkeling. Ze was hoogleraar neurocognitieve ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit Leiden, en is sinds dit jaar werkzaam op de Erasmus Universiteit.

Eveline is gespecialiseerd in puberhersenen. Ze schreef meerdere (wetenschaps)boeken, waaronder in 2018 het boek Het puberende brein: over de ontwikkeling van de hersenen in de unieke periode van de adolescentie.

Deze online masterclass van Eveline Crone is speciaal voor jou!

Hoe werkt het?

Stap 1. Druk op de bestelknop en rond de bestelling af
Stap 2. Je ontvangt een bevestigingsmail van de aanschaf van de online masterclass met daarin de verdere instructies.
Stap 3. Op donderdag 11 februari krijg je uiterlijk om 14.00 uur een unieke kijkerslink van Dreamteachers (tip: check ook even je spambox als je om 14:00 uur nog niets ontvangen hebt).
Stap 4. Een uur voordat de online masterclass begint is een aftelklok te zien. Je hoeft niets te doen, de online masterclass start vanzelf.
Stap 5. Tijdens de online masterclass kun je via de chat vragen stellen aan Eveline Crone

Je hebt geen speciale software nodig hebt om de online masterclass te bekijken. De kijkerslink werkt in alle internetbrowsers.

;