Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Online college | Zó leer jij wat er omgaat in je puber

EARLY BIRD TICKET €19,95
Exclusieve deal Live en interactief Topspreker en expert in haar vakgebied
Eveline Crone leert je in dit college op een wetenschappelijke manier kijken naar het gedrag van jongeren, en helpt je beter te communiceren met je puber. De datum van dit online college is donderdag 11 februari van 20.30 tot ca. 21.45. Bestel tot 4 februari je early bird ticket met €5 korting.

Zó leer jij wat er omgaat in je puber: hoe het brein van een puber werkt

Eveline Crone is autoriteit op het gebied van de ontwikkeling van het puberbrein. Waar veel ouders - en kinderen - de puberteit ervaren als een moeilijke periode, benadrukt Eveline ook graag de positieve kant van deze (soms) jarenlange strijd. Ze leert je in dit online college op een wetenschappelijke manier kijken naar het gedrag van jongeren, en helpt je beter te communiceren met je puber.

Bestel tot 4 februari je early bird ticket met €5 korting! Na 4 februari geldt de reguliere prijs van €24,95.

Datum van het online college

Donderdag 11 februari 20:30-21:45 uur
Let op: de tijd is een indicatie. Het online college zou eventueel kunnen uitlopen in verband met vragen die gesteld worden. 

Eveline Crone

Eveline Crone (1975) is het hoofd van een van de meest vooraanstaande onderzoekscentra op het gebied van hersenen en ontwikkeling. Ze was hoogleraar neurocognitieve ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit Leiden, en is sinds dit jaar werkzaam op de Erasmus Universiteit.

Eveline is gespecialiseerd in puberhersenen. Ze schreef meerdere (wetenschaps)boeken, waaronder in 2018 het boek Het puberende brein: over de ontwikkeling van de hersenen in de unieke periode van de adolescentie.

Dit online college van Eveline Crone is speciaal voor jou!

Hoe werkt het?

Stap 1. Druk op de bestelknop en rond de bestelling af
Stap 2. Je ontvangt een bevestigingsmail van de aanschaf van het online college met daarin de verdere instructies.
Stap 3. Op dinsdag 11 februari krijg je uiterlijk om 14.00 uur een unieke kijkerslink van Dreamteachers (tip: check ook even je spambox als je om 14:00 uur nog niets ontvangen hebt).
Stap 4. Een uur voordat het online college begint is een aftelklok te zien. Je hoeft niets te doen, het online college start vanzelf.
Stap 5. Tijdens het online college kun je via de chat vragen stellen aan Eveline Crone

Je hebt geen speciale software nodig hebt om het online college te bekijken. De kijkerslink werkt in alle internetbrowsers.

;
EARLY BIRD TICKET
€19,
95