Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Online masterclass | Sebastiaan de Vet - 28 februari t/m 7 maart

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Toch op reis: stap in voor een trip langs de planeten, met planeetonderzoeker Sebastiaan de Vet het zonnestelsel door

Na een reis van een half jaar, komt dit voorjaar een vloot van satellieten en Marskarretjes aan op Mars, om daar onderzoek te gaan doen. Maar hoe is het nou om op een planeet rond te rijden? Tijdens deze online masterclass neemt onderzoeker Sebastiaan de Vet je mee op een reisje door het heelal. Dat gaat namelijk een stuk makkelijker dan je denkt! Je krijgt tien reistips om het zonnestelsel van dichtbij te ontdekken. Er zijn namelijk plekken op aarde die zó sterk overeenkomen met het landschap op bepaalde planeten, dat deze gebruikt worden voor planeetonderzoek. Ga je mee op reis?

Datum van de online masterclass

Te bekijken vanaf zondag 28 februari 17:00 t/m 7 maart. Dit betreft geen live college, waardoor het niet mogelijk is om tijdens het college vragen te stellen. Stuur je vragen in via vragen@dreamteachers.nl
Let op: de tijd is een indicatie. De online masterclass zou eventueel kunnen uitlopen in verband met vragen die gesteld worden. 

Sebastiaan de Vet

Planeetonderzoeker Sebastiaan de Vet wil wetenschap begrijpelijk maken, ook voor mensen buiten de universiteit. Hij geeft lezingen door heel Nederland en in de media om te vertellen over nieuwe ontdekkingen binnen het planeetonderzoek. Sebastiaan is verbonden aan de Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft en is gespecialiseerd in landschappen en de processen die het landschap vormgeven. Hij trekt de grens daarbij niet bij onze eigen planeet. Hij schreef in 2016 het populairwetenschappelijke boek Praktisch planeetonderzoek voor de zaterdagochtend.

Deze online masterclass van Sebastiaan de Vet is exclusief voor lezers!

Hoe werkt het?

Stap 1. Druk op de bestelknop en rond de bestelling af.
Stap 2. Je ontvangt een bevestigingsmail van de aanschaf van de online masterclass en whitepaper met daarin de verdere instructies.
Stap 3. Op zondag 28 februari krijg je uiterlijk om 14.00 uur een unieke kijkerslink van Dreamteachers (tip: check ook even je spambox als je om 14:00 uur nog niets ontvangen hebt). Voor het bekijken van de online masterclass hoeft geen programma te worden gedownload. Het openen van de link is voldoende.
Stap 4. De online masterclass is te bekijken vanaf zondag 28 februari 17:00 t/m 7 maart.

Belangrijke informatie

- Je hebt geen speciale software nodig hebt om de online masterclass te bekijken. De kijkerslink werkt in alle internetbrowsers.
- De kaartverkoop sluit om middernacht de dag voor het college. Op de dag van het college is het niet meer mogelijk een ticket te kopen.
- Na zondag 7 maart is het niet meer mogelijk het college terug te kijken.

;