Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Online masterclass | Sven Brinkhoff - 23 maart

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Deze masterclass kan helaas niet doorgaan vanwege een te klein aantal aanmeldingen. 

Op zoek naar de mazen in de wet met Sven Brinkhoff: hoe ver gaat de politie in de opsporing van grote criminelen?

We kennen allemaal de series als Undercover of Penoza, waarin de politie alles op alles zet om grote criminelen op te sporen. Hoe gaat het er in real life aan toe? Welke middelen zet de politie in, en nog belangrijker: kan de politie daarin ook te ver gaan? Hoogleraar strafrecht Sven Brinkhoff neemt je mee in de wereld van de opsporing.

Datum van de online masterclass

Dinsdag 23 maart 20:30-21:45 uur
Let op: de tijd is een indicatie. De online masterclass zou eventueel kunnen uitlopen in verband met vragen die gesteld worden.

Sven Brinkhoff

Het doel van Sven Brinkhoff: het straf(proces)recht inzichtelijk maken voor een breed publiek. Hij start zijn carrière bij het openbaar ministerie. In 2007 maakt hij de overstap naar de Radboud Universiteit, waar hij in 2014 promoveert op een onderzoek naar anonieme informatie in het strafproces. Sinds 2018 is hij verbonden aan de Open Universiteit en richt hij zijn onderzoek op de bestrijding van de georganiseerde misdaad, de inzet van heimelijke bevoegdheden door de politie, burgeropsporing en etnisch profileren.

Sven is een veelgevraagd analist van actuele strafrechtelijke kwesties op radio, tv en in landelijke en regionale dagbladen. Kenmerkend is dat hij het maatschappelijke debat aangaat en zoveel mogelijk naar buiten treedt met zijn onderzoek.

'De game'

Je kunt deelnemen aan de ‘game’ die hij maakt samen met de Open Universiteit.

Deze online masterclass van Sven Brinkhoff is speciaal voor jou!

Hoe werkt het?

Stap 1. Druk op de bestelknop en rond de bestelling af.
Stap 2. Je ontvangt een bevestigingsmail van de aanschaf van de online masterclass met daarin de verdere instructies.
Stap 3. Op dinsdag 23 maart krijg je uiterlijk om 14.00 uur een unieke kijkerslink van Dreamteachers (tip: check ook even je spambox als je om 14:00 uur nog niets ontvangen hebt). Voor het bekijken van de online masterclass hoeft geen programma te worden gedownload. Het openen van de link is voldoende.
Stap 4. Een uur voordat de online masterclass begint is een aftelklok te zien. Je hoeft niets te doen, de online masterclass start vanzelf.
Stap 5. Tijdens de online masterclass kun je via de chat vragen stellen aan Sven Brinkhoff.

Belangrijke informatie

- Je hebt geen speciale software nodig hebt om de online masterclass te bekijken. De kijkerslink werkt in alle internetbrowsers.
- De kaartverkoop sluit om middernacht de dag voor het college. Op de dag van het college is het niet meer mogelijk een ticket te kopen.
- Het is niet mogelijk het college later terug te kijken.

;