Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Online masterclass | Nederlandse hiphop: waar gaat het over? - 9 maart

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Deze masterclass kan helaas niet doorgaan vanwege een te klein aantal aanmeldingen. 

Nederlandse hiphop: waar gaat het over? - Wat rappers als Snelle en Frenna ons willen vertellen

Spotify Wrapped 2020 zegt het: de vijf meest beluisterde artiesten in Nederland zijn hiphopartiesten. Ouders, journalisten, politici: allemaal hebben ze wel een woordje klaar over Nederlandse hiphop. Maar weet jij nou eigenlijk wat rappers als Josylvio of Snelle precies vertellen? In de online masterclass neemt Aafje de Roest je mee langs hun verhalen.

Bestel nu je ticket voor €24,95!

Datum van de online masterclass

Dinsdag 9 maart 20:30-21:45 uur
Let op: de tijd is een indicatie. De online masterclass zou eventueel kunnen uitlopen in verband met vragen die gesteld worden. 

Aafje de Roest

Aafje de Roest (1993) promoveert aan de Universiteit Leiden op de vraag hoe Nederlandse jongeren hun culturele identiteit vormen aan de hand van hedendaagse Nederlandse hiphop. In 2017 studeerde zij cum laude af als literatuurwetenschapper en neerlandica met haar afstudeeronderzoek Buurtvaders, over het vertegenwoordigen van de straat, buurt of stad in hiphop. Haar onderzoek werd bekroond met de Vliegenthart Scriptieprijs 2017 van de Universiteit Utrecht en de prijs voor Beste Masterscriptie 2016-2017 van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde. Vanaf 2020 is Aafje een van de Faces of Science, een samenwerking van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen en NEMO.

Deze online masterclass van Aafje de Roest is speciaal voor jou!

Hoe werkt het?

Stap 1. Druk op de bestelknop en rond de bestelling af
Stap 2. Je ontvangt een bevestigingsmail van de aanschaf van de online masterclass met daarin de verdere instructies.
Stap 3. Op dinsdag 9 maart krijg je uiterlijk om 14.00 uur een unieke kijkerslink van Dreamteachers (tip: check ook even je spambox als je om 14:00 uur nog niets ontvangen hebt). Voor het bekijken van de online masterclass hoeft geen programma te worden gedownload. Het openen van de link is voldoende.
Stap 4. Een uur voordat de online masterclass begint is een aftelklok te zien. Je hoeft niets te doen, de online masterclass start vanzelf.
Stap 5. Tijdens de online masterclass kun je via de chat vragen stellen aan Aafje de Roest

Belangrijke informatie

- Je hebt geen speciale software nodig hebt om de online masterclass te bekijken. De kijkerslink werkt in alle internetbrowsers.
- De kaartverkoop sluit om middernacht de dag voor het college. Op de dag van het college is het niet meer mogelijk een ticket te kopen.
- Het is niet mogelijk het college later terug te kijken.

;