Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Olimpia Splendid Peler 4D Aircooler

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Olimpia Splendid Peler 4D Aircooler 

De zomer is aangebroken en het is weer zweten geblazen! Dat vinden we niet erg als we op het strand liggen, maar het is niet zo lekker om zwetend op de bank te zitten of in je bed te liggen. Daarom hebben wij nu een goedkope, snelle oplossing voor deze warme nachten; deze fijne aircooler zorgt voor koele lucht en een betere luchtvochtigheid!

Wat is een aircooler?

Een aircooler is iets anders dan normale airconditioning. Een aircooler werkt (in tegenstelling tot een normale airco) zonder compressor of warmtepomp. Je hoeft dus niet te hannesen met een slang die door een raam naar buiten moet! Handig, toch? Maar hoe werkt een aircooler dan? Je vult de aircooler met water of ijs (4 liter) en in de luchtkoeler wordt dit water langs een rooster geleid. Door dit rooster wordt het water verdampt en wordt de lucht sterk gekoeld. Door de waterdamp wordt de ruimte ook vochtig en dient een aircooler dus ook als luchtbevochtiger. Twee vliegen in één klap! Lekker makkelijk! Door de wieltjes onder de aircooler kan je hem met gemak verplaatsen. Zo kan je op de bank je favoriete serie kijken terwijl je geniet van de koele lucht. En als je moe wordt neem je hem gewoon mee naar je slaapkamer, zodat je niet aan je beddengoed vast plakt van de hitte. Zeg maar dag tegen die zweetnek!Ook handigDe aircooler beschikt over een touch display en een afstandbediening zodat jij hem op afstand kunt bedienen, én over een timer die je kunt instellen op 1, 2 en 4 uur. De aircooler koelt 400m³ per uur, dit is zo’n 150 vierkante meter.

Producteigenschappen 

- Verschillende modus: Met 3 verschillende snelheden kan je er zelf voor kiezen hoe snel de temperatuur moet dalen in de kamer.
- Waterkoeling: De luchtkoeler heeft een watertank van 4 liter die gemakkelijk bij te vullen is. Met behulp van deze watertank spreidt dit apparaat een fijne koude lucht door de kamer.
- Energiezuinig: Met het energielabel A is deze aircooler een kleine stroomverbruiker, maar geeft wel een zeer groot genot.
- Verrijdbaar: Ondanks het vrij hoge gewicht is de Olimpia luchtkoeler 4D gemakkelijk overal heen te krijgen door de bijbehorende wieltjes.
- Op afstand te bedienen: Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening kan je zelfs vanuit je stoel de kamer op de ideale temperatuur krijgen.

;

Praktische informatie

Productspecificaties

- Aansluitspanning: 230V
- Koelcapaciteit: 0-0.075kW
- Beschermingsgraad: IP10
- Energie-efficiëntieklasse: A
- Netto gewicht: 5,5kg
- Aantal ventilatiesnelheden: 3
- Geluidsniveau: 57dB
- Timer: Ja
- Afmetingen (L x B x H): 23,5 x 61 x 26cm