Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

De Nationale Opera - Voices out of Silence

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Songs of hope

Het Koor van De Nationale Opera en aankomend chef-dirigent Lorenzo Viotti bieden een sfeervol muzikaal programma. Samen verkennen ze de betekenis van stilte, verstilling en de pure kracht van de menselijke stem. A capella, dus zonder instrumentale begeleiding, vertolkt het koor een gevarieerd repertoire dat reikt van de Renaissance tot in de twintigste eeuw. Online première op 20 december 2020 om 19.00 uur!

Lorenzo Viotti

De Zwitser Lorenzo Viotti wordt per september 2021 chef-dirigent van De Nationale Opera en het Nederlands Philharmonisch Orkest. Hij maakte bij De Nationale Opera eerder een glansrijk debuut met een double bill van de verismo-klassiekers Pagliacci en Cavalleria rusticana. Nu vervoegt hij zich in deze complexe tijd bij ons om met het Koor een heel ander, veel ingetogener, muzikaal universum te verkennen. A capella, dus zonder orkest, leert onze toekomstige chef 'zijn' koor kennen.

Hoe werkt het?

- Ga naar: operaballet.nl/nl/opera/online/voices-out-of-silence
- Klik op de knop: Ik wil toegang.
- In het volgende scherm klik je nogmaals op: Ik wil toegang.
- Vervolgens moet je je eenmalig registreren, ook als je al een account hebt voor de ticketing webshop van Nationale Opera & Ballet.
- In het de pop-up om te betalen, klik je op Voucher toevoegen en voer je de code in en klik op betaal.
- Om de video Voices out of Silence te kunnen kijken, ga je wederom naar operaballet.nl/nl/opera/online/voices-out-of-silence en log je in met de gegevens die je hebt opgegeven tijdens de registratie. De video voor Voices out of Silence start om 19.00 op 20 december. Vanaf dat moment kun je de video bekijken t/m 17 januari.
- Voor vragen over het streamen van een online voorstelling klik je op: operaballet.nl/nl/nl/programma/online-platform/we-helpen-u-graag-op-weg

Van Carlo Gesualdo tot Benjamin Britten 

Lorenzo Viotti en Ching-Lien Wu, de artistiek leider van ons koor, hebben een veelomvattend programma samengesteld. Op het programma staan koorstukken van onder meer Carlo Gesualdo, Igor Stravinsky, Samuel Barber, Benjamin Britten en Francis Poulenc.

Team, cast en koor

- Muzikale leiding: Lorenzo Viotti
- Videoregie en montage: Bas van Oort
- Mise-en-espace: Frans Willem de Haas
- Belichting: Cor van den Brink
- Koor: Koor van De Nationale Opera
- Instudering: Ching-Lien Wu
- Assistenten Koor: Ad Broeksteeg en Klaas-Jan de Groot
Klik hier voor de online voorstellingen.
;