Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Nationale Opera & Ballet - Combi ticket

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Video on Demand - Voices out of Silence

Het Koor van De Nationale Opera en aankomend chef-dirigent Lorenzo Viotti presenteren een sfeervol muzikaal programma. Samen verkennen ze de betekenis van stilte, verstilling en de pure kracht van de menselijke stem. A capella, dus zonder instrumentale begeleiding, vertolkt het koor een gevarieerd repertoire dat reikt van de Renaissance tot in de twintigste eeuw. De online première vindt plaats op 20 december 2020 om 19.00 uur!

Van Carlo Gesualdo tot Benjamin Britten 

Lorenzo Viotti en Ching-Lien Wu, de artistiek leider van ons koor, hebben een veelomvattend programma samengesteld. Op het programma staan koorstukken van onder meer Carlo Gesualdo, Igor Stravinsky, Samuel Barber, Benjamin Britten en Francis Poulenc.

Team, cast en koor

- Muzikale leiding: Lorenzo Viotti
- Videoregie en montage: Bas van Oort
- Mise-en-espace: Frans Willem de Haas
- Belichting: Cor van den Brink
- Koor: Koor van De Nationale Opera
- Instudering: Ching-Lien Wu
- Assistenten Koor: Ad Broeksteeg en Klaas-Jan de Groot
Klik hier voor de online voorstellingen.

Livestream - Kerstgala

December is traditiegetrouw dé balletmaand. In geen andere maand bezoeken zoveel mensen, overal ter wereld, een balletvoorstelling. Daarom organiseert Het Nationale Ballet dit jaar op 19 december om 20:15 uur een uitbundig, feestelijk Kerstgala. Geniet met de hele familie live online van deze exclusieve avond vol beroemde pas de deux en nieuwe werken en laat je betoveren door een overvloed aan Broadway-glamour en winterse sneeuwvlokjes!

Van Notenkrater tot Broadway-glamour

Het galaprogramma toont een dwarsdoorsnede van het rijke, veelzijdige repertoire van Het Nationale Ballet, met fragmenten uit de grote balletklassiekers, topstukken van internationale meesterchoreografen en speciaal voor de gelegenheid gecreëerde premières.

Zo zie je onder meer de hartstochtelijke balkon-pas de deux uit Rudi van Dantzigs Romeo en Julia en scènes uit hét kerstballet bij uitstek: Notenkraker & Muizenkoning, waaronder de betoverende dans van de Sneeuwvlokken. Grootmeester George Balanchine zorgt voor een flinke dosis glamour, met delen uit zijn verrukkelijke Broadway-ballet Who Cares?, op de speelse evergreens van componist George Gershwin.
Klik hier voor de online voorstellingen.

Let op! Deze online voorstelling is een livestream. Zorg dat je jouw ticket op tijd aanschaft en op de gekozen datum ruim voor aanvang van de online voorstelling klaar zit. De voorstelling blijft na afloop niet beschikbaar.

Hoe werkt het?

Je kunt op 19 december genieten van het Kerstgala. Log in om het online programma te kunnen bekijken. De online deuren zijn een uur voor aanvang, om 19:15 geopend. Hier kun je de online voorstellingen vinden.

- Ga naar: operaballet.nl/nl/opera/online/voices-out-of-silence
- Klik op de knop: Ik wil toegang.
- In het volgende scherm klik je nogmaals op: Ik wil toegang.
- Vervolgens moet je je eenmalig registreren, ook als je al een account hebt voor de ticketing webshop van Nationale Opera & Ballet.
- In het de pop-up om te betalen, klik je op Voucher toevoegen en voer je de code in en klik op betaal.
- Om de video Voices out of Silence te kunnen kijken, ga je wederom naar operaballet.nl/nl/opera/online/voices-out-of-silence en log je in met de gegevens die je hebt opgegeven tijdens de registratie. De video voor Voices out of Silence start om 19.00 op 20 december. Vanaf dat moment kun je de video bekijken t/m 17 januari.
- Voor vragen over het streamen van een online voorstelling klik je op: operaballet.nl/nl/nl/programma/online-platform/we-helpen-u-graag-op-weg

;