Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Vakantiepark Dierenbos

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Samen genieten tussen de boerderijdieren bij Vakantiepark Dierenbos

Beleef met het hele gezin een ontzettend leuke vakantie in Brabant. De bosrijke omgeving met vele boerderijdieren biedt zowel ontspanning als gezelligheid. In en om het park vind je diverse faciliteiten waarmee jouw vakantie nog leuker wordt. Wat dacht je van een dagje zwemmen in het binnenzwembad, een potje midgetgolfen, heerlijk uit eten in het restaurant of de dieren op het park verzorgen?

Overnachten in Vakantiepark Dierenbos betekent een vakantie vol plezier! Geniet van de rustige omgeving, duik in de zwembaden, verzorg de boerderijdieren en dans mee met het animatieteam. Bovendien krijg je met je AttractiePas gratis toegang tot zes attractieparken gedurende je verblijf op Vakantiepark Dierenbos. Deze zes attractieparken zijn:

-Safaripark Beekse Bergen
-Speelland Beekse Bergen (gesloten in de winter)
-Dierenrijk
-ZooParc Overloon
-Luchtvaartmuseum Aviodrome
-AquaZoo Leeuwarden

Het Vakantiepark bevindt zich in een groene en rustige omgeving. Daarnaast zijn alle accommodaties gelegen rondom het centrum van het Vakantiepark. Het overdekte en verwarmde zwembad, restaurant de Boswachtershoeve, de bowlingbaan en alle andere faciliteiten bevinden zich dus op loopafstand. Daarnaast vind je ook een supermarkt op het park. Voor alle dagelijkse behoefte hoef je het park dus niet te verlaten. Dat wordt genieten op Vakantiepark Dierenbos!

De deal

Boek al voor €185,- (incl. VIP-pakket) een accommodatie o.b.v. 4 personen. Je verblijft in de Fazant.

Inclusief
- AttractiePas
- Bedlinnen
- Reserveringskosten
- Eindschoonmaak
- Het VIP-arrangement, bestaande uit een servicepakket à €7,95 p.p. (opgemaakte bedden, hand- en keukendoekpakket), één dag ontbijt per persoon à €8,75 p.p.

Exclusief
- Lokale heffingen (€2,30 p.p.p.n voor boekingen in 2020 en €2,45 p.p.p.n voor boekingen in 2021).

De actie geldt op een aankomst van 19 november 2020 t/m 29 maart 2021. Bekijk hier alle informatie omtrent maatregelen tegen het coronavirus.

;
Vanaf