Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Mabi City Centre Hotel Maastricht

(Tijdelijk) niet beschikbaar

LBG Hotels

Bij LBG Hotels overnacht je altijd in een uniek hotelconcept, in één van de boutique hotels in Maastricht, Eindhoven of Amsterdam. In ieder hotel ervaar je een dosis ‘fun, guts & social involvement’. Bij LBG Hotels blijf je niet zomaar slapen, hier logeer je en doe je nieuwe energie op. Niet alleen omdat je lekker comfortabel slaapt in een goed hotel, maar eigenlijk vooral omdat je wordt geïnspireerd en geprikkeld door de creatieve manier waarop LBG Hotels in elk hotel kernwaarden Fun, Guts & Social Involvement integreert. Hoewel de verschillende LBG Hotels elk hun eigen gezicht en karakter hebben, herken je deze pijlers in ieder afzonder hotelconcept. Je wordt verrast, telkens weer.

Mabi City Centre Hotel

Mabi City Centre Hotel is gevestigd midden in het historische centrum van Maastricht, om de hoek van de markt. In het pand zat vroeger de ‘Maastrichtse Bioscoop’, historie die nog steeds onderdeel maakt van het hotel in de vorm van een gratis in-huis bioscoop voor hotelgasten met 13 stoelen, Cinema Plush & Bubblegum. Vertoeven in het Mabi City Centre Hotel betekent fantasie de vrije loop laten en verhalen zelf tot leven brengen, een knipoog naar gecensureerde film-scènes van vroeger. Binnen de muren van het hotel ontstaat een wereld die aanmoedigt om een eigen script te schrijven dat zich afspeelt tegen een chique decor in flamboyante art-deco-stijl uit de jaren ’20 naar hedendaags design. Bij het inchecken krijg je een bakje popcorn. ’s Ochtends ontbijten kan van het uitgebreide ontbijtbuffet, inclusief glas bubbels en een versgebakken ei naar wens. In Bar Twisted is het genieten van een goed glas wijn, whiskey of wellicht één van de ‘censored drinks’. Kamers zijn beschikbaar met zowel twin als kingsize bedden, voor 2, 3 of 4 personen, zowel voor zakelijke reizigers, voor gezinnen als voor grotere groepen zijn er volop mogelijkheden.

Hoe werkt het?

- Bestel je voucher via de groene 'bestel nu' button hierboven op de website.
- Je ontvangt per mail jouw voucher.
- Neem telefonisch of per mail contact op met LBG Hotels om je overnachting te boeken. Dit kan via info@lbghotels.com of 043-321 11 11.   
- Print je voucher en neem deze mee naar het hotel. Bij aankomst wordt jouw unieke voucher gecontroleerd op geldigheid.

Bestel nu jouw voucher!

- €78,- voor 2 personen voor doordeweeks bezoek (zondag - donderdag)
- €98,- voor 2 personen voor bezoek in het weekend 
Ontbijt is standaard inbegrepen. Let op: het is niet mogelijk om een voucher voor één persoon te kopen. Bekijk hier al onze LBG Hotels aanbiedingen.

Bekijk hier de voorwaarden. LBG Hotels heeft alle maatregelen getroffen om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. De richtlijnen worden op de voet gevolgd, om jou een onverminderd fijn én gezond verblijf te bieden. Lees hier alles over de genomen maatregelen.

;

Handig om te weten

Voorwaarden

- Verzilverperiode is heel 2020, met uitzondering van onderstaande data
- Toeristenbelasting 5,95 p.p.p.n Maastricht
- Alle boekingen zijn non-refundable. Het is niet mogelijk om kosteloos te annuleren. 
- Verzilvering van de voucher moet per mail of telefonisch worden gedaan. Dit kan door contact op te nemen met LBG Hotels via info@lbghotels.com of 043-321 11 11.

De voucher is niet geldig op:
Oktober: 10
December 5, 10, 11, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 24, 25, 26, 31