Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Kaboom Hotel Maastricht

(Tijdelijk) niet beschikbaar

LBG Hotels

Bij LBG Hotels overnacht je altijd in een uniek hotelconcept, in één van de boutique hotels in Maastricht, Eindhoven of Amsterdam. In ieder hotel ervaar je een dosis ‘fun, guts & social involvement’. Bij LBG Hotels blijf je niet zomaar slapen, hier logeer je en doe je nieuwe energie op. Niet alleen omdat je lekker comfortabel slaapt in een goed hotel, maar eigenlijk vooral omdat je wordt geïnspireerd en geprikkeld door de creatieve manier waarop LBG Hotels in elk hotel kernwaarden Fun, Guts & Social Involvement integreert. Hoewel de verschillende LBG Hotels elk hun eigen gezicht en karakter hebben, herken je deze pijlers in ieder afzonderlijk hotelconcept. Je wordt verrast, telkens weer.

Kaboom Hotel

Het hotel van morgen, dat is Kaboom Hotel. Smart, sophisticated en een tikkeltje rebels. Voor wakkere reizigers die voor een minimale prijs maximaal comfort willen zonder overbodige franjes en extra’s. Alle extra’s zijn precies dat: extra’s. Waarom betalen voor de dingen die je toch niet gebruikt? Het hotel ligt pal tegenover het station, midden in het hippe Wyck. Bij Kaboom Hotel krijg je een übercomfy Auping bed, power rainshower, XL tv, gratis wifi, een patiotuin en een behang… Voor de rest ligt de stad aan je voeten, die is jouw lobby. Om de hoek vind je genoeg café's en restaurants, leuke boetiekjes en andere must sees. Als je wilt huur je een wandelende tak als gezelschap voor op je kamer. Er zijn kamers voor 2 tot 4 personen, ideaal voor zowel zakelijke reizigers als gezinnen of een groep vrienden.

Hoe werkt het?

- Bestel je voucher via de groene 'bestel nu' button hierboven op de website.
- Je ontvangt per mail jouw voucher.
- Neem telefonisch of per mail contact op met LBG Hotels om je overnachting te boeken. Dit kan via info@lbghotels.com of 043-321 11 11.  
- Print je voucher en neem deze mee naar het hotel. Bij aankomst wordt jouw unieke voucher gecontroleerd op geldigheid.

Bestel nu jouw voucher!

- €78,- voor 2 personen voor doordeweeks bezoek (zondag - donderdag)
- €98,- voor 2 personen voor bezoek in het weekend 
Ontbijt is standaard inbegrepen. Let op: het is niet mogelijk om een voucher voor één persoon te kopen. Bekijk hier al onze LBG Hotels aanbiedingen.

Bekijk hier de voorwaarden. LBG Hotels heeft alle maatregelen getroffen om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. De richtlijnen worden op de voet gevolgd, om jou een onverminderd fijn én gezond verblijf te bieden. Lees hier alles over de genomen maatregelen.

;

Handig om te weten

Voorwaarden

- Verzilverperiode is heel 2020, met uitzondering van onderstaande data
- Toeristenbelasting 5,95 p.p.p.n Maastricht
- Alle boekingen zijn non-refundable. Het is niet mogelijk om kosteloos te annuleren. 
- Verzilvering van de voucher moet per mail of telefonisch worden gedaan. Dit kan door contact op te nemen met LBG Hotels via info@lbghotels.com of 043-321 11 11.

De voucher is niet geldig op:
Oktober: 10
December 5, 10, 11, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 24, 25, 26, 31

Vanaf