Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag

Vanaf €89,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Den Haag is een stad die iedereen wat te bieden heeft. Hier kun je volop genieten van theater en cultuur, het uitgebreide winkelaanbod of lekker uitwaaien op het strand van Scheveningen! Geniet van een lange strandwandeling of breng een bezoek aan de veelzijdige stad Den Haag! Hier kun je naar hartenlust shoppen of de vele bezienswaardigheden bezoeken.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag

Koninklijk Den Haag & uitwaaien in Scheveningen! Den Haag is een stad die iedereen wat te bieden heeft. Hier kun je volop genieten van theater en cultuur, het uitgebreide winkelaanbod of lekker uitwaaien op het strand van Scheveningen! Geniet van een lange strandwandeling of breng een bezoek aan de veelzijdige stad Den Haag! Hier kun je naar hartenlust shoppen of de vele bezienswaardigheden bezoeken.

Het luxe 4-sterren Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag is centraal gelegen in de tuin van Den Haag, op slechts 15 minuten van het strand van Scheveningen. Het station ligt op loopafstand en de trein brengt je in 8 minuten naar het centrum van Den Haag. Hier kun je volop genieten van theater en cultuur. Het uitgebreide winkelaanbod of de vele leuke bezienswaardigheden zoals Madurodam, het Circustheater, het Mauritshuis en de Koninklijke paleizen!

Inbegrepen

- Welkomstdrankje
-
2x overnachting in een comfort kamer
-
2x uitgebreid à la carte ontbijt
-
1x heerlijk 3-gangen diner
-
Gratis WiFi & parkeren

;