Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
PER PERSOON Vanaf €84,-
Dichtbij Essen Direct aan een park Betaal pas bij aankomst!
In de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen ligt het 4 sterren Van der Valk Hotel Gladbeck. Het hotel is direct gelegen aan het 120 hectare grote Park Wittringen met het gelijknamige kasteel en vlakbij natuurpark Hohe Mark waar je mooie wandelingen of fietstochten kunt maken.
Aankomst t/m december 2020.

Van der Valk Hotel Gladbeck 

In de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen ligt het 4 sterren Van der Valk Hotel Gladbeck. Het hotel is direct gelegen aan het 120 hectare grote Park Wittringen met het gelijknamige kasteel en vlakbij natuurpark Hohe Mark waar je mooie wandelingen of fietstochten kunt maken. Van der Valk Hotel Gladbeck ligt dichtbij de steden Duisburg, Düsseldorf en Oberhausen met het grote shoppingcenter Centro Oberhausen. Het bekende pretpark 'Movie Park Germany' ligt op slechts 10 minuten rijden. Het hotel beschikt over gratis parkeerfaciliteiten en gratis WiFi.

Het Van der Valk Hotel Gladbeck beschikt in totaal over 181 kamers. Deze kamers zijn klassiek en modern ingericht met badkamer met bad/ douche, föhn, tweepersoonsbed, een zithoek en een TV. In het hotel is een restaurant aanwezig, waar elke dag weer lekkere gerechten worden geserveerd tijdens het ontbijt, de lunch en het diner. Schijnt het zonnetje? Neem dan lekker plaats op het grote terras. Je 'slaapmutsje' haal je in de gezellige hotelbar.

Het hotel is een prima uitvalsbasis om de veelzijdige omgeving te verkennen. In de wintermaanden vind je tal van Kerstmarkten in de bekende steden, maar ook in de kleinere plaatsjes. Wanneer je met de kids dit hotel bezoekt, dan is Movie Park Germany, Sealife en Legoland Discovery een prima dagbesteding. De shopliefhebbers kunnen beter richting Essen, Dortmund, Oberhausen, Duisburg of Düsseldorf gaan, waar je zonder moeite een hele dag heerlijk kunt winkelen. Kortom, Van der Valk Hotel Gladbeck is een ideale bestemming voor een afwisselend weekendje weg bij onze Oosterburen.

Aanbieding

- 4 keer een overnachtingen in een tweepersoonskamer 
- 4 keer uitgebreid ontbijtbuffet 
- Gratis fles water op de kamer
- Gratis gebruik van wifi
- Gratis parkeren bij het hotel
- Max. 2 extra bedden op de kamer, op aanvraag.

;

Praktische informatie

Aanbieding

- 4 keer een overnachtingen in een tweepersoonskamer 
- 4 keer uitgebreid ontbijtbuffet 
- Gratis fles water op de kamer
- Gratis gebruik van wifi
- Gratis parkeren bij het hotel
- Max. 2 extra bedden op de kamer, op aanvraag.

Actievoorwaarden

Prijs p.p. en o.b.v. 2 personen en beschikbaarheid, excl. reserveringskosten € 20,- en incl. toeristenbelasting

PER PERSOON
Vanaf
€84,
00