Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Tussen Den Haag en Scheveningen

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Tussen Den Haag en Scheveningen

Wil je genieten van alle hoogtepunten van stad en strand, maar niet midden in de drukte zitten? Dan ben je hier op de ideale plek! Best Western Hotel Den Haag ligt precies tussen Den Haag centrum en Scheveningen strand in. Met openbaar vervoer of op je (huur)fiets ben je er binnen 10 minuten. Lopend door het hippe Zeeheldenkwartier doe je er 20 minuten over. Je verblijft in een prachtig Neo-Renaissance herenhuis met veel originele details en een lange historie op de Groot Hertoginnelaan.

Een stukje geschiedenis

Het Neo-Renaissance herenhuis op de Groot Hertoginnelaan is in 1895 gebouwd. Op grond die de groothertogin van Saksen-Weimar-Eisenach aan de stad Den Haag schonk. Hier ontstond de wijk Duinoord, speciaal gebouwd voor oud-Indiëgangers. Deze rijke families bewoonden ook dit pand. Op de begane grond werd gedineerd, muziek gemaakt, gelezen en bezoek ontvangen. Op de eerste en tweede verdieping sliepen de heer en vrouw des huizes, hun kinderen en kindermeisjes. Op de derde verdieping, onder de balken, woonde de rest van het personeel. Als je het prachtige trappenhuis beklimt of naar de rijk versierde gevel kijkt, voel je hun aanwezigheid nog. Niet voor niets valt ons imposante gebouw onder het beschermd stadsgezicht! Een wandelingetje door deze buurt is een aanrader met al die mooie details, gebogen straatjes, pleinen, knusse winkeltjes en restaurantje.

Hotelkamers

Vanuit de kamer aan de straatkant is er een prachtig uitzicht op de vijver en sjieke ambassades. Ben je een lichte slaper? Vraag dan om een kamer aan de achterkant. De kamers zijn nooit hetzelfde, niet qua grootte, inrichting, details, hoogte of decor. Door de bijzondere architectuur van het gebouw kan je zomaar tussen de zolderbalken slapen. Of een trappetje naar de wc vinden. Of een gek balkonnetje aan je kamer hebben. De 50 kamers zijn verdeeld over drie etages en een dependance. De lift gaat tot de tweede etage. Wat ze gelukkig wel gemeen hebben: lekkere hoge, comfortabele bedden. En lichtwerende gordijnen, een kluisje en koffie-en theeservies.

Je loopt via het Prins Hendrikplein en de Piet Heinstraat in 20 minuten naar het centrum. Deze hippe buurt zit vol trendy winkeltjes, terrasjes en galeries. Statenkwartier is ene populaire buurt voor expats en diplomaten. De Frederik Hendriklaan met al zijn exclusieve winkeltjes heeft zelfs al eens de prijs voor “de leukste winkelstraat van Nederland” gewonnen!  Maar Den Haag heeft nog veel meer….In de internationale zone Zorgvliet vind je al diverse bezienswaardigheden. Scheveningen met het strand, de pier, het reuzenrad, het Kurhaus en vele strandtenten ligt op 3 kilometer.

;

Praktische informatie

Inbegrepen 

- 2 overnachtingen in een comfort kamer
- 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
- welkomstdrankje met lekkernij
- 1 x Doosje Haagse hopjes
- late check-out tot 13:00 uur
- Coffee to go bij vertrek
- informatie over de omgeving
- gratis wifi
- per boeking 1 paar Camelia slippers t.w.v. €25 cadeau

Actievoorwaarden 

- Aankomst op zondag is €89 per persoon. De overige dagen zijn €99 per persoon.
- Kinderkorting bij 2 volbetalende personen op de kamer: Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis.
- Toeslag 1-persoonskamer: € 28 per nacht.
- Toeristenbelasting: € 4,60 p.p.p.n. ter plaatse te betalen.
- Boekingskosten: €15 per boeking

Vanaf