Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
STAY SAFE €36,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Dit kleurrijke festival heeft elk jaar een line-up vol dance, electro, house, dubstep, hiphop en punk. Ook zijn er vaak opvallende catwalkshows en heeft elke editie van het festival een eigen thema. Koop nu jouw Stay Safe voucher en wees er de eerstvolgende editie bij.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Valtifest

Dit kleurrijke festival heeft elk jaar een line-up vol dance, electro, house, dubstep, hiphop en punk. Ook zijn er vaak opvallende catwalkshows en heeft elke editie van het festival een eigen thema. Wil jij je verzekeren van een ticket voor de eerstvolgende editie van Valtifest? Koop dan nu een Stay Safe voucher voor Valtifest en wissel deze in voor een entreebewijs zodra de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd. Je koopt al een Stay Safe voucher voor Valtifest voor €36.

Hoe werkt de Stay Safe voucher?

Je kunt nu vouchers kopen voor Valtifest voor €36. De voucher is in te wisselen zodra de Corona maatregelen zijn ingetrokken en de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd. Zodra de ticketshop van het evenement online gaat ontvang je een bericht en kun je jouw vouchers verzilveren voor een entreeticket.

Een voucher is nog niet jouw definitieve entreebewijs. Met de aankoop van een voucher steun je jouw favoriete evenement en ben jij verzekerd van je tickets wanneer het evenement weer van start kan gaan.

Deze actie is volledig veilig voor jou en de organisator van het evenement. Mocht het evenement toch niet doorgaan of kan je niet op de geplande datum? Dan kan je de vouchers doneren om de organisator te supporten of vraag je de voucherkosten terug.

De volledige opbrengsten gaan naar de organisatie van het evenement. Er worden geen administratie- en betalingskosten in rekening gebracht.

;
STAY SAFE
€36,
00