Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
STAY SAFE €32,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Laat je verrassen door muziek, kunst en entertainment. Koop nu een voucher voor de eerstvolgende editie van La Rêve Festival en mis het niet!
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

La Rêve Festival

Laat je verrassen door muziek, kunst en entertainment. Het Zomerfestival in juli en het Winterfestival in februari waren al helemaal uitverkocht. Ook de volgende editie van het festival belooft een succes te worden. Koop nu een voucher voor de eerstvolgende editie van La Rêve Festival voor €32,50 en wees erbij.

Hoe werkt de Stay Safe voucher?

Je kunt nu vouchers kopen voor La Rêve Festival. De voucher is in te wisselen zodra de Corona maatregelen zijn ingetrokken en de eerstvolgende editie definitief is aangekondigd. Zodra de ticketshop van het evenement online gaat ontvang je een bericht en kun je jouw vouchers verzilveren voor een entreeticket.

Een voucher is nog niet jouw definitieve entreebewijs. Met de aankoop van een voucher steun je jouw favoriete evenement en ben jij verzekerd van je ticket(s) wanneer het evenement weer van start kan gaan.

Deze actie is volledig veilig voor jou en de organisator van het evenement. Mocht het evenement toch niet doorgaan of kan je niet op de geplande datum? Dan kan je de vouchers doneren om de organisator te supporten of vraag je de voucherkosten terug.

De volledige opbrengsten gaan naar de organisatie van het evenement. Er worden geen administratie- en betalingskosten in rekening gebracht.

;
STAY SAFE
€32,
50