Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

De Amsterdamse Zomer - Snelle

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Snelle

Op 27 augustus komt Snelle naar het Olympisch Stadion tijdens De Amsterdamse Zomer. 2019 was hét jaar van Snelle! Zijn genre-overschrijdend werk slaat aan bij het grote publiek, zo blijkt uit het succes. Op 24 oktober verscheen Snelle’s album ‘Vierentwintig’, dat binnen 24 uur goud werd en inmiddels méér dan 126.000.000 keer gestreamd is. Op het album staat de hit ‘Reünie’ die op #1 binnenkwam in de Nederlandse Top 40. Het is dan ook meer dan logisch dat deze hitmachine zijn opwachting maakt tijdens De Amsterdamse Zomer.

Het wordt een andere zomer. Een zomer waarbij men meer tijd doorbrengt in eigen land. In Amsterdam, waar de liefde voor muziek altijd blijft voortbestaan, zo ook nu. Om dit te vieren is er De Amsterdamse Zomer, de muzikale zomerse belevenis. Een concertreeks van intieme concerten op een unieke locatie in Amsterdam: het Olympisch Stadion. Up close and personal, met de grootste artiesten van eigen bodem, met maximaal 200 personen, waarbij de RIVM-richtlijnen in acht worden genomen. Bezoekers kunnen een tafeltje reserveren (voor 2, 3 of 4 personen, bestaande uit één huishouden) en onder het genot van een hapje en een drankje genieten van muziek.  

Speciaal voor jou wordt een beperkt aantal tickets tegen een gereduceerd tarief aangeboden. Bekijk het aanbod op de website. Bekijk hier de voorwaarden.

;

Praktische informatie

Locatie

Het Olympisch Stadion
Olympisch Stadion 2
1076 DE Amsterdam
Bekijk hier de routebeschrijving

Openingstijden/data

27 augustus 2020 om 12.00 uur. De deuren openen 30 minuten voor show. Dit betekent dat de deuren om 11.30 openen voor de show van Snelle.

Handig om te weten

Voorwaarden

- Het is mogelijk om een tafeltje voor 2, 3 of 4 personen te boeken, waarbij alle personen uit hetzelfde huishouden dienen te bestaan.
- De Amsterdamse Zomer is voor alle leeftijden, jongeren onder de 14 jaar zijn meer dan welkom onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder.
- Mocht je nog meer vragen hebben is De Amsterdamse Zomer te bereiken via Facebook, Instagram of email op info@deamsterdamsezomer.nl.