Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

De Amsterdamse Zomer - Quincy & Pascal Redeker

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Quincy & Pascal Redeker 

Op 13 augustus komt Quincy samen met Pascal Redeker naar het Olympisch Stadion tijdens De Amsterdamse Zomer. Quincy kreeg landelijke bekendheid door de titelsong ‘Morgen Weer Een Dag’ te maken voor de eerste ‘Big Brother’. Later werd Quincy bekend bij het grote publiek ruim 100 keer Ciske de Rat te spelen in de gelijknamige hitmusical. In 2014 trad hij op in de Ziggo Dome bij ‘Holland zingt Hazes’ en bereikte hij de halve finale in het programma ‘Bloed, zweet en tranen’. Tijdens zijn vele optredens al jaren door het hele land weet Quincy met zijn unieke stem en warme uitstraling het publiek keer op keer te boeien.

Het wordt een andere zomer, voor ons allemaal. Een zomer waarbij we meer tijd doorbrengen in eigen land. In Amsterdam, waar de liefde voor muziek altijd blijft voortbestaan, zo ook nu. Wij brengen je De Amsterdamse Zomer, de muzikale zomerse belevenis. Een concertreeks van intieme concerten op een unieke locatie in Amsterdam: het Olympisch Stadion. Up close and personal, met de grootste artiesten van eigen bodem, met maximaal 200 personen, waarbij de RIVM-richtlijnen in acht worden genomen. Bezoekers kunnen een tafeltje reserveren (voor 2, 3 of 4 personen, bestaande uit één huishouden) en onder het genot van een hapje en een drankje genieten van muziek.

Speciaal voor jou wordt een beperkt aantal tickets tegen een gereduceerd tarief aangeboden. Bekijk het aanbod op de website. Bekijk hier de voorwaarden.

;

Praktische informatie

Locatie

Het Olympisch Stadion
Olympisch Stadion 2
1076 DE Amsterdam
Bekijk hier de routebeschrijving

Openingstijden/data

13 augustus 2020 om 20.00 uur. De deuren openen 30 minuten voor show. Dit betekent dat de deuren om 19.30 openen voor de show van Quincy & Paul Redeker.

Handig om te weten

Voorwaarden

- Het is mogelijk om een tafeltje voor 2, 3 of 4 personen te boeken, waarbij alle personen uit hetzelfde huishouden dienen te bestaan.
- De Amsterdamse Zomer is voor alle leeftijden, jongeren onder de 14 jaar zijn meer dan welkom onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder.
- Mocht je nog meer vragen hebben is De Amsterdamse Zomer te bereiken via Facebook, Instagram of email op info@deamsterdamsezomer.nl.