Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
45% KORTING €129,95 €69,95
Multifunctioneel Dubbelzijdige anti-aanbaklaag Topaanbieding
Vergeet alle losse keukenapparaten in je keuken, ze nemen veel te veel ruimte in beslag. Maak gauw plaats voor de MC-51 multicooker van Turbotronic met de functies van een snelkookpan, slowcooker, rijstkoker, eierkoker, stoompan, sauteermaker, yoghurtmaker, cakemaker en opwarmer.
Excl. €5,95 verzendkosten. Het product kan tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. De levertijd bedraagt 1 à 2 werkdagen.

Multicooker TT-MC51

Vergeet alle losse keukenapparaten in je keuken, ze nemen veel te veel ruimte in beslag en kosten bovendien ook nog eens veel geld. Maak gauw plaats voor de MC-51 multicooker van Turbotronic, want met de functies van een snelkookpan, slowcooker, rijstkoker, eierkoker, stoompan, sauteermaker, yoghurtmaker, cakemaker en opwarmer, vervangt deze machine tal van andere keukenapparaten.

Met 51 microbesturingsprogramma’s, 6 kookmodussen, 7 voedselmateriaal instellingen, 42 combinatieprogramma’s, 8 standaard kookprogramma’s en een inhoud van maar liefst 5 liter, kun jij al jouw favoriete gerechten in een handomdraai klaarmaken. Daarnaast bakt je eten niet meer aan door de dubbelzijdige anti-aanbaklaag.

Specificaties

- Volume: 5 liter
- Vermogen: 860 Watt
- Warmhoudfunctie
- Ruim 50 microbesturingsprogramma’s
- 8 Standaard kookprogramma’s
- 6 Kookmodussen
- 7 voedselmateriaal instellingen
- 42 combinatieprogramma’s
- LED-display
- Regelbare temperatuur en kooktijd
- 24-uurs vooraf ingestelde timer
- Automatische uitschakeling
- Beweegbare stoomklep
- Dubbelzijdige anti aanbaklaag met handgrepen
- Vaatwasmachinebestendig voor alle afneembare accessoires

;
45% KORTING
€129,
95
€69,
95